Friday, August 19, 2011

Kenali Mrs Edah Ezzaty

salam readers ! hari ni meow nak ceritekan pasal sorang membe sengal ubi kayu meow..membe meow ni baru lagi meow kenal..ta sampai due tahun lagi..tapi dalam mase tu, meow da kenal ngan budak nie..hehe


 meow nak mengate, mengumpat, budak yang bername Nur Edleen Ezzaty Mat Zaki..kenal ? alaaaa anak polis tu ! alaaaa yang boleh masuk sunway lagoon half price tu ! sebab ape ? sebab bapak die ketua polis daaaaaa..hahaha *beng2 kene tembak !* hehe

kalo nak cite pasal ini budak la kan, esh2 penink meow..sebabnye melayan budak nie pon da penink..hihi..wahai cik Edah, walopon meow baru je kenal kaw namun meow rase ko sangat sengal..haha..

tapi tapi tapi dan tapi, edah nie baek budaknye *okey sile percaye*..kalo kite naek kete Rio die tu tade hal ar..satu lagi, si Edah nie memang pemandu yang berhemah dan berdisiplin ! haha well ayah polis kan so takan nak drift2 kat pintu gerbang kampung husain tu plak..ye idak ? haha

meow kenal si Edah ni pon sebab meow masuk sekolah sini..so sekelas ngn budak nie..mule2 tgk budak ni :

"budak nie kenape, nak kate senyum tak, masam pon tak..ke aku yang perasan"
hehe sempat meow bermonolog dalaman mase baru2 masuk sekolah nie



haha mocha cookies ! HIHHO

die ni dulu pendiam..sweet je..kecik molek..haha..so untung ar ade pakwe kan ? haha tahneah incik akmal..haha..bile skang, wah2 makin bertocang kan ? hehe..tapi kan, si Edah nie meow tengok tade ar macam membe meow yang laen..so ko pelik sikit ar ed..hihi..ko lawak ar Ed,,lawak ko plak lawak ikhlas..haha


tapi nice..kalo die suke, die akan cakap suke..kalo ta suke, straight die cakap ta suke.. yang penting Ed nie hebat MUET..hehe

tahneah ea sebab dapat band4 ! so tayah ar ko repeat ! huishhh *jeles*..lagi satu, teruskan usahe kaw nak pelihare kuceng2 kat Malaysia nie..ehehehe...

tapiiii, sebab ape meow cerite pasal Ed@Edah nie ? haaa sebab hari nie 19ogos2011 hari kelahiran die ! hepi besday too you ! hepi besday too you !!! haha selamat hari penuaan Ed ! *walopon ko balas selamat hari gemuk pade aku kat fesbukk* haha..aku doakan2 yang baek2 untuk ko n sume kawan2 aku..

jangan lupe lagu besday yang aku nyanyi khas untuk ko kat dalam kelas tadi...2 3 hari aku mengarang ! ahahahaha ! ape2 pon hepy besday Ed !!! *teruskan berniage ea ! haha*

ps : Ed ialah name org bese panggil, Edah name yang meow
panggil die..hihihihi

entry khas untuk Nur Edleen Ezzaty Binti Mat Zaki

*agak2 ko nak buat ape ngan duet 5hengget yang teacher kasi tadi ? haha kasi teacher balik ar untuk bayak duet potostat..hahahahaha kan ?


7 komen pembaca awesome:

Naquira said...

aku nak tinggalakan cakar rimau kat muka edah bole?hahaha.kasihan kan kat dia ?xle mkn kek...hahahaha

Naquira said...

aku nk tgglkan cakar rimau kat muka edah bole?hahahah.best la ed,kira mcm tak pyh bayar duit pa tadi.hahaha.then..kasihan pun ade sbb tak dpt mkn kek..huhuu.

Meow Aizawa said...

@Naquira

hahaha tu ar ! semalam ajk tanak pegi lak buke same3..well ank dare sunti le katekan..haha

Zulqarnain Musa said...

wah siap entri sepesel...adakah si dia jgk sepesel di haty pemilik blog ni...heheheh

Meow Aizawa said...

@Zulqarnain Musa
haha member je..die da de pakwe da pon..kui4

Te-Yan said...

owhhhh dye ke yg sorang lagi dapat BAND 4 tu..?

Btw Happy Besday to Ed Mata Lentik....ngeeeee

Bro ahmad said...

happy besday kt dia yea...