Saturday, August 13, 2011

Header Baru Sempena Ramadhan Ini !

salam sume ! hehe puase kan ? haruslah puase..hehe..
oke, meow bohsan2 hari nie *padehal exam da dekat* meow gigih mengedit blog neyh..tengok2 macam bosan je ngan header yang lame.

so meow da buat header yang baru sempena bulan Ramadhan nie..hehe ikot tema..tapi ta ar cantik sangat pon...sebenarnye meow da lupe2 pakai photoshop nie..so ini ar hasil daripada sikap lupa dan nyanyuk meow..haha..


meow lupe ! ingatkan transparent ! arhhh !! haha


new updates..cam ne ntah transparent..aduuiiii...
yang mane satu ea cantik ? *erkkkk cantik keeee*



oke meow cabot dulu ! ta sabar buat header untuk raya pulak ! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~~~~

*agak2 header blink2 utk raye best ta ? haha 

7 komen pembaca awesome:

where said...

uit, nice lah tu header baru..
gud3..folo sini oke..

Meow Aizawa said...

@where hehe thx ea..ni pon da lupe2 pakai photoshop..da lupe mcm mane nak transparent kan die..adeiiiiii

Te-Yan said...

Masa create new file tu amik Transparent pada Background. Then bile dah siap Save As PNG File...

Meow Aizawa said...

@Te-Yan
ermmm da buat macam tu tpi PNG file ta kuar..yang kuar JPEG je..

Te-Yan said...

Okey sepatutnye ada taw..
Tapi masa create new file tu buat transparent tak masa pilih background tu?

Te-Yan said...

Try cube tutorial kat www.fizzfraphic.com..baru tadi dye entri pasal cemana nak buat transparent pada header....

Meow Aizawa said...

@Te-Yan
dah2..dah pilih dah transparent tu..bile tengok header yang lame mmg save as PNG..tpi skang PNG ta kuar da