Wednesday, August 7, 2013

Eksklusif ! Ucapan Raya daripada ....

salam ! hye semua ! selamat sudah bulan Ramadan. moga dapat berjumpa lagi pada tahun hadapan. In shaa Allah. jadi, hari ini secara eksklusif meow meng-upload ucapan raya meow bersama-sama suara dan wajah yang dianugerah oleh Allah ini. haha

amaran keras : adik2 bawah umur 13 tahun sila dapat bimbingan daripada yang dewasa selepas melihat hasil ini. hehe

video

so selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada meow sekeluarga ^_^

meow serabai. oh kantoi bilik meow cadar purple. hahaha
gemuk la aduihh


Sunday, August 4, 2013

28 Tahun yang Lepas...

salam semua. selamat menyediakan juadah berbuka ya, hehe

so nak share, pada 1 ogos yang lalu maka genaplah usia perkahwinan my parents . yeah sudah 28 tahun beb.. hari tu juga kakak meow ambil cuti untuk celebrate sambil2 beli barang nak raya kan.

just a simple celebrations tapi masih bermakna. tak lupa si mia mengada tu ikut sekali. hehe


even mcd, namun kegembiraan dapat dirasakan. hehe



mia yang dah panjang akal. penat opah nak jaga mia. hehe

oh tak lupa juga, telah sampai dua lagi kad raya untuk meow. hehe. thanks ya ^_^


ini daripada sahabat di KL. thanks for ibu duit tu . hehe


ini daripada sahabat di mana mana ntah . hahaha rahsia. hiks

okay, raya dah nak dekat. selamat mengemas rumah ok. hehe

chop2, result dah keluar. hehe tapi nampaknya tiada entry khas untuk result. rahsia tetap rahsia. kui kui kui
bye bye