Sunday, August 4, 2013

28 Tahun yang Lepas...

salam semua. selamat menyediakan juadah berbuka ya, hehe

so nak share, pada 1 ogos yang lalu maka genaplah usia perkahwinan my parents . yeah sudah 28 tahun beb.. hari tu juga kakak meow ambil cuti untuk celebrate sambil2 beli barang nak raya kan.

just a simple celebrations tapi masih bermakna. tak lupa si mia mengada tu ikut sekali. hehe


even mcd, namun kegembiraan dapat dirasakan. hehe



mia yang dah panjang akal. penat opah nak jaga mia. hehe

oh tak lupa juga, telah sampai dua lagi kad raya untuk meow. hehe. thanks ya ^_^


ini daripada sahabat di KL. thanks for ibu duit tu . hehe


ini daripada sahabat di mana mana ntah . hahaha rahsia. hiks

okay, raya dah nak dekat. selamat mengemas rumah ok. hehe

chop2, result dah keluar. hehe tapi nampaknya tiada entry khas untuk result. rahsia tetap rahsia. kui kui kui
bye bye


4 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

ehehe dpt kad raya pun nak rahsia2 jugak eh...ehehe :)

hana hadi said...

happy family..
result apa? meh kongsi.. hehe

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe. rahsia bg si pengirim hehe

Meow Aizawa said...

@hana hadi
hehe. result exam meow. hehe segan la..