Wednesday, August 7, 2013

Eksklusif ! Ucapan Raya daripada ....

salam ! hye semua ! selamat sudah bulan Ramadan. moga dapat berjumpa lagi pada tahun hadapan. In shaa Allah. jadi, hari ini secara eksklusif meow meng-upload ucapan raya meow bersama-sama suara dan wajah yang dianugerah oleh Allah ini. haha

amaran keras : adik2 bawah umur 13 tahun sila dapat bimbingan daripada yang dewasa selepas melihat hasil ini. hehe

video

so selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada meow sekeluarga ^_^

meow serabai. oh kantoi bilik meow cadar purple. hahaha
gemuk la aduihh


4 komen pembaca awesome:

cik yaya said...

selamat hari raya ^_^
oh purple..suka suka ^_^

E'in said...

selamat hari raya... :)

Awie Omar said...

Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

Tetamu Istimewa said...

Singgah dan follow.