Sunday, September 8, 2013

... UiTM Shah Alam Aku Datang !

salam semua. puhhh puhhh (tiup habuk dan labah2 yang ade). hehe. tangan meow ni makin lama makin keras pulak. keras nak menaip apatah lagi nak memegang pen. biasa la cuti lama.

bulan Syawal pun dah berakhir. in shaa Allah umur panjang boleh jumpa lagi ya Syawal. hehe.. so, hari ni dah 8 sept. dan esok 9 sept. alamak ! new semester begin !!!

hehe. alhamdulillah sudah masuk tahun kedua meow di UiTM Shah Alam ni. maknanya tinggal dua tahun lagi meow nak dapatkan degree. hey hey ! iam second year students there !! haha

so, for this semester cabaran semakin dapat dirasakan kerana subjek kali ni mungkin akan membuatkan meow pengsan beberapa kali. tapi mesti boleh punya ! yang penting mesti confident. yela, nak lakukan sesuatu kena la yakin. same la macam belajar ni. kena yakin kita boleh. baru la senang nak tangkap. korang yakin, meow pun yakin ! hehe

kepada pelajar baru, meow ucapkan tahniah dan selamat datang ke UiTM Shah Alam, semestinya kepada pelajar Akademi Pengajian Bahasa. hehe selamat ketemu ya.

ok ya. selamat berjumpa lagi. ^_^


semester baru dan subjek baru. #tepuk2


6 komen pembaca awesome:

W. Mastura said...

Selamat menjalani second year abg meow ;)

Aku Penghibur said...

good luck bro :)

cik yaya said...

goo dluck zam..jumpa di apb ok ^_^

Meow Aizawa said...

@W. Mastura

hehe terima kasih. heee

Meow Aizawa said...

@Aku Penghibur

hehe orait bro. heee

Meow Aizawa said...

@cik yaya

hehe. dah jumpa dah kan. haha