Monday, September 30, 2013

Now, Officially Sweet 21 ^_^

salam semua. harap2 bahagia hendaknya. bulan september bakal berlalu.

ade hari istimewa kalau dalam bulan september ni. semestinya hari lahir meow. hehe.

ok now meow officially 21 years old. oh yeh semakin tua mehhh..

dalam proses mendewasakan diri, terlalu banyak dugaan dan cabaran yang akan kita hadapi. sama ada dapat kita tangani atau tidak. namun, ramai juga yang lari daripada masalah tu. kenapa ? hehe

tanya diri sendiri untuk jawapan itu. pernahkah kita lari daripada masalah ? hehe

ok fine fine. tanak tazkirah kat sini. hehe

so, happy birthday to me ya. hehe

thanks to all yang ingat akan meow pada hari tersebut. sesungguhnya meow sangat sangat sangat terharu akan apa yang terjadi pada hari tersebut. walaupun kesihatan tak berapa mengizinkan tapi tetap awesome. hehe

thanks to all my classmates yang best2 sekalian, Puan Zuraidah lecturer paper translation meow yang belanja lunch kat pizza hut sempena birthday meow. and thanks to Ya'a , kak Nisa, kak Dayah dan Sofea yang tipu meow bulat kat kfc. cemerlang lakonan korang semua. hahaha

ok see you all ^_^



kemain diorg posing dengan kad tu. meow buat sendiri tau. nampak tak beria kat situ. haha


thanks korang. tertipu sangat petang tu. ahaha



2 komen pembaca awesome:

Fikri said...

Selamat Hari Lahir. Smoga pjg umoq :D

Harith Iskandar said...

ehhhh meow baru 21 ker?ehehe mude lagi yerr.... :p

meow, jom ajak kwn2 g naik bukit saga@putih kat ampang 20 oktber ni jom jom