Saturday, September 21, 2013

... Babak Ketiga Sudah Bermula ...

salam semua. harap2 sehat la hendaknya kan.

okay, sekarang sudah masuk pertengahan bulan september. maknanya dah setengah bulan meow mulakan semester baru ni. ape yang bestnya semester ni ? ntah meow pun tak tahu.

semester ni jumpa lecturer baru. al maklumlah subjek baru. dan semester ini juga meow kena hadap subjek minor iaitu subjek daripada bussiness school. hey pandai la meow nak berbisnes2 nanti. haha

so far, semuanya okay. dan diharapkan akan okay sampai bila2.

setiap minggu meow akan balik ke rumah family. sebab nak pindah rumah lain. 28hb ni terus angkut barang2. so meow balik ni boleh la tolong sikit2 ape yang boleh.

penatnya mengecat satu rumah ni. huhu. ape nak buat. harungkan saje.



salah satu perkara yang best pada awal semester ini sebab dapat makan free sempena open house UiTM Shah Alam. kenyang2. jimat duit makan seharian. hehe

ok byee

1 komen pembaca awesome:

cik yaya said...

mesti makan byk kan..huhu