Wednesday, July 24, 2013

Kad Raya Pertama Tahun Ini ^_^

salam semua. hari ini kita sudah masuk hari ke 15 ramadan  .. maknanya lagi 15 hari sahaja yang tinggal untuk kita bersama-sama bulan ramadan tahun ni. hmmm...

zaman nak berbalas-balas kad raya ni dah lama meow tak buat. rasanya bila meow dah masuk sekolah menengah, meow dah tak rajin nak membeli, menulis, menempek stem dan beratur di pejabar pos untuk mengucapkan selamat hari raya. but, it is very special kalau zaman sekarang ni still ada yang masih berbuat begitu. kan ?

mana tak nya, tak semua orang rajin dah nak buat keje mengepos ni. tambahan lagi sekarang ni dah ada macam2 aplikasi yang lebih laju dan mudah. macam facebook, whastapp, wechat, line and so on. so meow amat amat amat menghargai usaha mereka yang mengepos kad raya ni..

oleh sebab itu, meow nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan blog meow iaitu blogger terkenal lagi kacak bergaya tu saudara Eqbal Zakaria sebab sudi mengepos kad raya beliau kepada meow.. tahun ni dah tahun kedua meow dapat kad daripada saudara Eqbal atau meow panggil abg Eq. harap2 panjang umur tahun depan nak lagi ye abg Eq. hehe

di samping tu, dapatlah kita mengeratkan silaturrahim ye. meow pun rase nak buat jugak la. tapi tunggu la meow femes dulu ye. hahaha

ok apa kata follow blog saudara Eqbal Zakaria ni jum ! for real, he is very nice guy. you have my words ^_^


thanks again ^_^


8 komen pembaca awesome:

DIARI MAT ARKIB said...


wujud lagi ke kad raya nih, heheheeee

eqbalzack said...

Salam Ramadan bro.,
Terima kasih buat entry ni. Nice blog u have here... :)
Tahun depan kad kawen...hehe

-eqbalzack-

Meow Aizawa said...

@DIARI MAT ARKIB

hehe.. masih wujud lagi. tak ramai dah yang nak buat mcm ni lagi kan.. hehehe

Meow Aizawa said...

@eqbalzack

salam ramadan juga.
hehe sama2. kad kawen ? haha
im glad to hear that.
hehe

cik yaya said...

wah..tahniah azzam...best la..
tak apun org nak bg kad raya dekat yaya..
dulu masa dok hostel banyak la..

Nan Lime said...

Maaf tompang lalu
------------------
Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu.

E'in said...

untung laa dh dpt kad raya...

Harith Iskandar said...

haha dgr tu meow, tahun dpn kad kawen tau...haha