Thursday, July 11, 2013

Selesai Semester 2 & Ramadhan ya Ramadhan

Assalammualaikum sekalian. diharapkan sehat hendaknya ... kini sudahlah kita bersua dengan bulan mulia iaitu bulan Ramadhan. Alhamdulillah dan syukur kerana masih diberikan peluang untuk bersua dengan bulan Ramadhan.

semester dua telah pun berlalu 5 julai yang lalu. apa yang meow boleh simpulkan tentang final exam itu hanyalah thumbs up sahaja.. nothing much. but why ? ntah la meow redha sahaja, takut memang ada..

okay lupakan kisah lama, sekarang kena tumpu kisah baru. we must not look back again right ? hehe..
meow juga mengambil tawaran oleh mak rakan meow untuk membantunya menyiapkan tugasan beliau. boleh la dapat upah sikit nak raya ni. in shaa Allah sehingga 20 julai ni. at least meow ada kerja nak dibuat. bukannya duduk saje kat rumah..

lagi pun, mak kawan meow ni sambung belajar kat UPM dalam bidang bahasa. so bertepatan dengan bidang meow juga iaitu bahasa. not a big deal. tak terlampau  susah bagi meow. cuma, pembelajaran bahasa di UiTM dan UPM sikit berbeza. tapi meow okay saje.. hehe

bulan Ramadhan kali ini membuatkan meow lebih matang. dan meow telah membuat beberapa keputusan yang positif dalam hidup meow. in shaa Allah akan berterusan. keputusan apa ye ? ehem ehem. hehe ada la. haha

orait geng, sampai ketemu ya ! jangan lupa sahur ! meow meow meow





lepas last paper. depan dewan ANNEX


dewan ANNEX yang sejuk. sampai demam meow, haha



habes paper 10.30, meow dan coursemate and housemate terus pergi pizzahut.. makan makan makan ! hehe

6 komen pembaca awesome:

Shaqir Ir Manz said...

bestnya makan2 pizza hut.. huhuhu

Meow Aizawa said...

@Shaqir Ir Manz
hehe jum jum ^_^

Fatihah said...

salam ramadhan.

Meow Aizawa said...

@Fatihah
salam ramadhan juga =)

E'in said...

salam ramadhan meow... :)

DIARI MAT ARKIB said...

eh kt uitm pun dh ada course ni eh, baru tau, huhuuu