Saturday, July 20, 2013

Jom Iftar Bersama-sama ^_^

salam semua. sehat belaka kan ? sekarang dah masuk ramadhan yang ke 11. sikit lagi nak raya. eh maknaya bulan ramadhan ni pun semakin berlalu. hmmm cepatnya..

hari tu meow dan rakan2 dah melawat cikgu2 kat sekolah. dan semalam kami setting baik punya untuk iftar sama2. alhamdulillah kami beriftar dengan jayanya.. mana taknya kalau dah total sampai RM240 .. semestinya berjaya ! hehe

tapi sangat berbaloi-baloi. tempat pilihan ialah Restoran Sunita. so apa lagi nak tak nak kena habiskan juga makanan. kami makan, rehat solat dulu then sambung makan. hehe.. rasa seronok dan meriah. kali ni lagi ramai yang join. kami seramai 16 orang. best kan ? hehe

lepas buka puasa dan selepas meninggalkan tulang sahaja di atas meja, kami gerak ke dataran. sembang2. buat bulatan macam dulu dan masing2 bercerita. aiii rindunya masa kat sekolah dulu ye.. hehe

so in shaa Allah kami akan plan next iftar lagi. seronok2.. jum tengok gambar !


kami reserve meja dan ini la panjang meja kami ! hehe


sementara tunggu yang lain sampai


setiap meja inilah menunya. gila kau tak heaven ? hehe


raja, razy dan meow. nampak tak muka kenyang meow tu ? mana taknya kalo sume makanan diorg tolak atas pinggan meow ! adehhhhh


hehe. ok meow tak jeles. hahaha





10 komen pembaca awesome:

Shaqir Ir Manz said...

wow makan besar... kemain... huhuhu

cik yaya said...

wah..banyaknya azzam makan..hehe

Meow Aizawa said...

@Shaqir Ir Manz

hehe makan besar sampai meow makin besar.. hehe

Meow Aizawa said...

@cik yaya

sangat banyak. tak terkira. nmakin gemuk la nampaknyaaa

E'in said...

bestnye bestnye bestnye jumpe kwn2 sekolah...

Rafiq Naemah said...

jeles kan sebenarnye??? hehehehehehe

Sukma Bintara said...

SEDAP

Mawardi Yunus said...

alahai meleleh tgiok makanan tu. huhu

DIARI MAT ARKIB said...


tumpang seronok, setakat ni sy blm iftar beramai2 lg, sedehhh...

Harith Iskandar said...

huh mewah sungguh mkn kali ni yer, tp yg pastinyer awek2 tu mmg cun la..ehehe