Monday, July 1, 2013

Antara Exam dan Demam

salam semua. sekarang da bulan julai ... dan sekejap lagi nak bertemu dengan bulan ramadhan... seronok rasenye ... dan sekarang ni meow tengah dalam mood final exam untuk semester ni ...

ape yang meow boleh katekan, it is hard dude ... so hard .. but i will try to do the best ... meow start exam dari 26 jun hari tu sampai la 5 julai ni.. sekarang tinggal 2 paper lagi ...
and yang paling best meow demam .. demam uolsss... heee.. bukanlah berbangga pulak dengan demam tengah2 exam ni.. but ni la salah satu dugaan.. 2 kali meow masuk dewan Annex tu nak jawab exam 2 kali la meow demam .. hebat Annex, hebat ! ekon die kuat sangat.. tak tahan cheqq..hehe...paper yang dah lepas ialah :

1. Analysis Constructive
2. Malay Culture & Cosmology
3. Malay Sociolingustics

hmmm.. alhamdulillah for those paper i've done well ... tapi tak tahu la ye berapa yang meow boleh score.. in shaa Allah boleh ... paper yang belum lepas lagi ialah :

1. Protocol & Social Etiquette will be held on this 3 julai
2. Malay for Specific Purpose will be held on this 5 julai

next paper di DRMM pulak.. oh DRMM janganlah engkau sejuk macam Annex.. please please pleaseeeee

so peoples, keep struggling for your examination ... and see ya ^_^


2 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

meow...2 paper je pon...kacang jer tu...ekekeke :p

Meow Aizawa said...

hehe..dah lepas satu lagi paper pagi tadi.. yeay tinggal satu paper lagi ! heee