Friday, June 21, 2013

Alhamdulillah .. Usaha berbaloi ^_^

salam semua.. lama betul tak jumpa..
hari ni jumaat kelas terakhir untuk semester ni. alahai macam mimpi je minggu depan nak exam final.. hmmm cepatnye berlalu..

minggu lepas meow present video meow kat homestay for Bahasa Melayu Khusus subject. disebabkan minggu lepas lect meow tak sempat nak komen sebab kesuntukan masa, baru tadi dapat tahu komen2 die.

alhamdulillah dengan usaha dan komitmen kumpulan meow, video dan presentation meow dipilih sebagai video terbaik .. dan meow as a pelakon lelaki terbaik. heeeeee sipu sipu.. kui kui.. pelakon wanita terbaik pon drpd ahli group meow jugak.. laporan kumpulan meow juga markah yang paling tinggi.. ya Allah, syukur sangat dengan keputusan ini dan nampaknya kami terima balasan yang setimpal..

so meow yakin, jika kita usaha bersungguh-sungguh pasti kita dapat balasan yang setimpal dengan usaha kita. jangan penat untuk berusaha. terus dan terus mencuba..

antara komen lect meow tentang sketsa meow ialah :
1. watak2 dalam sketsa paling berkesan
2. jalan cerita yang menarik
3. pemilihan lagu yang sesuai
4. pemilihan lokasi yang sesuai
5. kisah yang diingati sehingga ke hari ini

ini antara gambar dalam video kami yang meow snap. hehe


scene mira dan mak una memujuk intan. hehe


scene pak ajam memarahi anaknya eya.. hehe


scene eya menyesal 


scene mak icah memujuk pak ajam.. haha


scene artis mira balik kampung. haha


scene eya pulang ke kampung lepas kena tipu.. haha



so, lect meow nak adakan majlis makan untuk kami sebelum final ni.maybe hari isnin.. seronoknya..
thx to all bantu meow dalam menjayakan assignment meow ni. yeahh !!!


new updates : pic semasa majlis makan di taman tasik shah alam sek 7


classmate meow yang gila2 sume.. haha


inilah hadiah yang kumpulan meow dapat. kak nisa dapat anugerah pelakon wanita terbaik dan meow dapat pelakon lelaki terbaik..Alhamdulillah.. terima kasih puan.


menu nasi arab dan sate.. nyum2




6 komen pembaca awesome:

Princess Feyqa said...

dh hbs exam eh?

fiqa lg 2 paper huhu.bestnye lect wat mkn2...

cik yaya said...

wah bestnya..
tahniah ye meow..
goodluck untuk exam nanti..

W. Mastura said...

Good luck abang meow :)

Mime MF said...

wah tahniah²..rasa puas bila sesuatu yg kita usahakan dgn bersungguh² mendatangkan result yg gempak!^__^

E'in said...

tahniah... :)

Meow Aizawa said...

@Princess Feyqa

meow habes 5hb nti.. hehe.. seronok dapat lect yang baik hati.. akk the best feyqa =)