Saturday, June 1, 2013

Shooting Shooting dan Shooting ...

salam semuanya. bulan jun sudah.. hehe nampaknye tak lama lagi habeslah semester ni.. lagi 3 minggu nak final.. fuhh fuhh fuhh..

sem ni banyak cabaran. sangat busy, sangat memenatkan dan sangat menghabiskan fulus.. hehehe..so, for Bahasa Melayu Khusus paper, kami kena buat sketsa berdasarkan retorik yang diberikan. group meow dapat retorik pemujukan. haha..

jadinye, cite ni pasal budak kampung nak jadi artis. dah semestinya lokasi tu kat kampung kan.. haha.. sebab tu kami sewa homestay kat Banghuris Homestay Sepang. kami pilih rumah yang sangat cantik dan meow kire sesuai sgt ar nak jadikan set shooting.. hahaha


seriously, rumah ni sangat cantik dan pakcik makcik sefamily sgt baik belaka. tak puas rasenye nak stay sana 2 hari je. dengan harga yang berpatutan RM20 seorang, sangat berbaloi dengan kawasan yang sejuk and tenang. amboi amboi.. hahaha
terima kasih ye kepada semua yang terlibat dalam pengambaran paper ni. so kalau ade yang nak sewa homestay kat kampung ni boleh la terus ke kawasan kampung ni sebab byk rumah yang dijadikan homestay. korang pilih la yang mana satu berkenan di hati.. haha

datang la ke sini di kampung Ulu Chuchuh, Sg Pelek Sepang Selangor.. heeeee


group meow ^_^

kenapa eh taleh upload video dalam ni. baru nak tunjuk kami shooting.. hehe

lepas ni meow ade shooting untuk paper mandarin, media, dan protokol.. esh artis artis.. ahaha





3 komen pembaca awesome:

SHAFIQ HASHIM said...

Sg Pelek..Sllu Pgi Ctu Umah Pak Cik SY Di Situ..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/05/kelab-kipas-blogger-dan-iklan-jualan.html

combi said...

wahhhhh...best2

cik yaya said...

upload la dekat you tube..