Friday, May 24, 2013

Meow Perlukan Personal Assistant =(

salam semua.. sehat belaka kan ?  meow sehat belaka.. sejak daripada 1st post meow untuk bulan mei ni, senyap sunyi blog ni takde hupdates.. heeee.. ntah la.. semester ni meow sangat kesuntukan masa.

kesuntukan masa ? haha.. memang la.. untuk semester ni meow ade 4 paper kena hasilkan video as a final project.  paper tu paper bahasa Melayu khusus, interaktif media, protokol dan mandarin. aduyai nye punnn...

minggu ni agak busy. rabu lepas meow ade satu individual presentation utk paper sosiolingustik. tugasan meow tentang language death. sangat mencabar tugasan ni.

semalam pulak meow ada individual presentation untuk paper analysis construtive. Alhamdulillah Dr. cakap presentation meow bagus dan dapat mark 17/20... syukur sangat.. berkat bertungkus lumus menghadap buku tebal2 sampai tak tidur.. hehe..

bila start cuti seminggu ni, meow dah plan baik punye. and nampaknye sangat sangat sangat sangat padat. meow sempat balik rumah hari sabtu ahad ni je. sebab isnin meow kena balik shah alam dah start shooting untuk video protokol. selasa pulak shooting untuk mandarin.. hari rabu free.. khamis dan jumaat pulak meow shooting untuk bahasa Melayu khusus.. sabtu ahad pula untuk shooting media.. see ?? ni baru shooting. belum tugasan bertulis yang lain..

oh tidak.. meow perlukan PA.. please... hehe.. sangat sangat sangat mencabar. tataw la boleh dean list ke tak semester ni.. hihihihihihihi

takpe, sabar, tenang, istigfar, dan lakukan dengan baik !! haha... yang penting meow sayang Akademi Pengajian Bahasa UiTM Shah Alam.. eehhhh tetibe* lalalala


ok nak siapkan borang untuk korang apply jadi PA meow.. sape nak apply ??? hahahaha



sungguh besar borang PA meow.. kui kui kui






4 komen pembaca awesome:

Anasyg said...

busy sungguh meow- singgah sini. lama tak msuk blog comey ni

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said...

tu dia, bnyak nye shooting session.
anyway, good luck :)

p/s: x leh kecik lg ke borang PA tuh. huhu..

Meow Aizawa said...

@Anasyg

hehe.. tu ah..terover plak busynye kan.. hehe

Meow Aizawa said...

@Fifi Nur 'Aqilah Yusof

hehe bese la artis baru nak naik.. opsss.. hehehe

byk soalan nak tnye sbb tu besar borang tu.. heeeee