Sunday, August 14, 2011

Header Sempena Ramadhan Pilihan Ke-3

Salam Ramadhan semua..setelah 14 hari kite berpuase, mesti banyak perkara yang kite sume lalui kan ? hehe jadi kerap2 ar berbuat baek..tapi ingat, buat baek bukan untuk bulan ni saje, setiap mase, hari, minggu, bulan, tahun sampai ar mam***..hehehehe..

oke ! tengah bosan2 *ayat ta sedar diri nak exam* tu meow buat header baru ! hehe kali ni bukan transparent lagi..dan masalah header transparent ke ta tu da meow setelkan ! hehe.. so saje ar nak wat header yg ade background tu..ape2 pon credits to Bro Apit  dan Mrs Vouge@Te-yan dan cikfarah !  dan si anak raja sebab bantu meow menyetelkan hal tu..haha trimas2 !

so ini ar header baru yang sempat meow buat tadi menggunakan khidmat adobe photoshop..haha trimas ea !


hehe jadi ar kan wat kudap2..

ni header ke 3 yang meow buat cuti ni..dan meow rase nak pakai yang ni aje ar..hehe ! bole ? ! atau lagi sesuai pakai yang sebelum ni ? *rujuk SINI *

ape2 pon korang memang best ! hehe selamat berbuke !

*agak2 ar kan, mudah ke orang nak bantu kite waktu kite perlukan pertolongan ? ermmm












5 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

wahhhhhh tukar plak dah...loooo nape songkok tu jadik SENGET?...btw satu penghasilan yang baik..teruskan usaha anda..lepas nie pasti akan lebeh mantap..

Tips: kalau nak potongan gambar jadi blur sekelilingnya, tukarkan feather punya option kepada 25-30 px....then copy and paste..pastu padamkan sekelilingnye gunakan Eraser tool. Ambil eraser size 30...

Itu aje.....

Meow Aizawa said...

@Te-Yan
songkok tu mmg separuh sbb mse snap pon separuh..bkn sbb slh crop ke ape..hehe..slack lak kt gamba tu..

amranaiman said...

selamat ari raya huhu :D

♥ cik_farah ♥ said...

muahahha....

Meow Aizawa said...

@amranaiman
haha 15 ari lg nk raye..yeayy hehe