Tuesday, August 9, 2011

Filem - Cinta Luar Biasa 2004

salam readers ! dan salam ramadhan ! sedar ta sedar da masuk ramadhan ke 9 kan ? maknenye 21 ari lagi nak raye..hehe..tapi bukan pasal raye yang nak meow cite kali nie..

meow nak cite pasal sebuah filem yang sampai sekarang meow rase cite ni best giler ar..hahaha ! korang taw cite pe ? ha cite ni ar "Cinta Luar Biasa".. penah tengok ke ?
cite ni tade ar retro sangat...tapi agak lame jugak ar..cite ni kuar tahun 2004..haaa mase tu meow darjah enam...esh3 budak2 lagi..tapi mase tu jugak ar meow da rase minat  ngn cite nie.

meow maseh ingat lagi 1st time meow tengok cite ni bile abah balik daripada rumah sepang nie sebab esok nak raye..hari tu mendung2 tapi ta hujan..abah belikan cd ni n suh pasangkan..haha kire ade ar kene mengene ngn raye kan ? haha

meow rase salah satu sebab meow suke cite nie sebab cite ni shooting kat Langkawi..hehehe

cite ni pasal 4 sekawan nie gi majlis perpishan lecture dowang n sekali gus buat reunion kat Langkawi..lepas grad, dowg separated n ta penah jumpe 10 tahun..so bile reunion macam2 yang best jadi..yang penting ini bukan cite lawak tapi romantik cikit2..haha*bocor rahsie kecik2 suke cite romantik* haha

best ! sape yang langgan astro mustika tu mesti ade tengok2 kat channel citra 2 3 menjak ni..2 hari nie meow tengok sekali waktu sahur sekali waktu berbuke...hahaha giler..biar ar kan da tv tayang cite nie..lagi pon tataw kemane da cd cite nie.adehhh !

video

jum meow kongsi apek, syanie, n nasha aziz nari retro ! haha

haha best giler cite nie..tambah2 cite Rashid Sibir ni memang ta bosan..tengok ar kalo de mase..ta rugi ! malah korang akan rase SWEETNYE CITE NIE..hahahahaa

oke meow chaw dulu oke ! eyh ade pesanan jap !

"tanpa kite sedari, hari ini akan jadi semalam, esok akan jadi hari ini"
aduii lupe  ade lagi...ni ape yg syanie cakap pade hujung cite nie..
memang best.layan !


*agak2 la kan, cite skang nie ade ke ta aura mcm cite dulu ? eshhh kureng kureng ! haha



2 komen pembaca awesome: