Thursday, August 18, 2011

Contest Gaya Awesome

salam readers ! jum sape2 yang terluang n mempunyai kuceng2 yang berani pose maut tu..jum pertaruhkan dalam contest nie!  hehe jum2 !


klik untuk ke blog FOF

meow2 
ape yang perlu korang buat ialah :

1.  korang follow blog FOF and SHE WINTER
2. like fanpage ni: SINI
3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"
4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF
4.  tinggalkan url korang kat bahagian comment

letak ar gaye2 kuceng kowang yang best2 n FOF n SHE WINTER akan pilih mane2 yang best..hehe
senang kan ? hehe jum !
tarikh tutup 26 ogos ini !

ini gambar2 yang kuceng meow suruh letak *nak fofular katenye..haha*










hehe cumil kan ? hehe so mari join ! hehe


7 komen pembaca awesome:

Zulqarnain Musa said...

wahhh comelnyer kucing...gud luck 4 the segmen

Meow Aizawa said...

@Zulqarnain Musa
hehe thx ! arap2 dengan muke2 cumil tu ade rezeki..hihihi

she winter said...

comelnyaa ^^,
thanks join ok . gud luck

♕ Mr.IX ♂ said...

thax for share...gudluck! nk join gak la..kebetulan ada pic kucing ni...hehe

Meow Aizawa said...

@♕ Mr.IX ♂

hehe mari join ramai2

Meow Aizawa said...

@she winter

oke thx jgk ea =)

family of fur said...

thnx join.. comey sgt:)