Tuesday, August 2, 2011

Ayam Kene Kuarantin ke Kene Ikat ke Pegi Terawih ? *Hepi Besday Abah n Hepi Anniversary Mak Abah !

salam readers ! selamat berpuase kawan2 ! kali ni meow nak cite satu cite nie..malam hari tu kan 1st terawih.semalam pulak 1 ogos besday abah meow n anniversary my parents ! pandai pilih tarikh..haha so sambut sekali malam tadi..lokasi ? haha kat Putrajaya laaaa di bawah lampu minyak tanah ! minggu ni pulak abang meow balek bawa tok n opah meow..hihi.

yang penting malam tadi yong yang belanje ! nak jadikan cite, kitowang adek beradek ni kuar rumah dulu then suh mak abah atok n opah tunggu kat Putrajaya..kitowang gigih nak na celebrate nak ar beli KFC..ko bayangkan 2 (dua) KFC kat Nilai ni ayam abes ! ya rabbi ! penat beratur..mase tu da nak 10.30pm..lame gak sebab amek mase nak beratur..then pegi pulak Mcd drive thru..penat2 beratur, ayam abes jugak ! gilor ! last skali tawakal pegi Mcd bese je *dengan harapan ade la ayam, kalo ta makan kat as-salam ler jawabnye.haha* yang penting ! sblum beratur tanye dulu ayam ade ke ta !

aku sayang ko Mcd yg satu tu sebab ayam ade ! sebelum ni meow buat list kemanakah hilangnya ayam2 ini "
1. ayam kene kuarantin
2. ayam kene ikat *ingat setan je kene*
3. ayam pegi terawih

ayam terawih ?? bole jadi kowt ! hahaha..Mcd yg tu ayam ade tp bapak2 ayam n mak2 ayam pon ramai tggu nak beli ayam..hihihihi naseb laaaaa...bile da kol 11 baru ar gerak ke Putrajaya...sian mak abah atok n opah tggu lame2..smpai2 dowang da terbaring kt tmpat duduk tu..sian2..hehe

yang best kitowang kat situ celebrate kol 12 malam..so tepat la 1 ogos !! hehe makan2 !!













hehe oke la nak chaw ! ohhhh hepi besday jugak utk aboy yang same tarikh ngn besday abah meow !! hepi besday aboy !!!

*ta minat nak letak gambar meow sekali..hehe


*agak2 bile anniversary meow nanti kn ? hehe



2 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

Tahniah..Happy Anniversary to ur parents... May God Bless them 4 ever...and be a good son for u too Muhammad Azzam....

A happy family..... :)

Meow Aizawa said...

hehe thx te-yan