Thursday, June 23, 2011

Prank Menjadikah ? huu ~~

salam readers ! hehe lame ta menghapdate blog nie..oke kali  nie meow nak melunaskan janji meow yang agak lame ta dikotakan.wah2..hehe..entry kali nie sambungan kesah prank besday dua orang rakan meow..alaaaa da lupe ea ? oke click sini Mengatur Prank ! kasi refresh cikit..


oke jum layan pic ! hihi






ha ni die budak kertu,,kih3


bengkak bibir nak tiup belon murah tu.hihi


jadi ar mar n raje...ta larik bajet pon beli..opss*


ade dua perkara yang SAMA di situ opss*


gigihnyer ko sen..haha


opsss tataw tataw..


hehe..agak kehijauan pic nie..kui3


walopon..hehe


acece..


ni kes da tersedak pasir ar nie..hahahaha


mar, ko tetap langsi  vogue..lalalala


aktiviti wajib *calit2 krim kek ! hihihi




Edah, kalo nak aksesori2 blink2 skit, cari ar si Edah ni
paling best waktu nie !! haha


yeayy anak pak Ismail berjaya DIBASAHKAN !!! haha


begitu jugak anak pak Raja Iskandar !!! haha



budak2 kat belakang tu mmg mcm tu taw..al maklum ar kat rumah tade benda tu..haha

 
hehe itulah kesahnyer..bole dikonklusinye bahawa prank ini menjadi untuk membasahkan mereka..hehe..*amatlah dukacita ta dapat hiburkan anda saat2 dowang kene air* (bole tengok anak2 kecik maen air..haha) dan satu lagi jangan mencari2 di mana meow sebab im da photografer dat time ! HIHIHIHI



 *agak2 prank ape yang lagi mencabar ea ?

2 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

alamak..sapa ada orang telah membc kd Mrs V tu laaaaa....hahahah kad 5 minit..
btw menjadi lah meow buat prnk nie sehinggakan besdy boy itu tidak dpt jangka apa yg berlaku..dgn penuh kesungguhan besday boy naikke makmal nak belaja CS3....tapi alangkah kecewanya besday boy bile di halau balik oleh Mrs V...hahahahahaha......

Meow Aizawa said...

haha..special thx tu Mrs V sebab tetap sekongkol..kih4