Friday, June 3, 2011

KTM --> Bus --> Jogging = Perfect !!!

salam sume !! haiyaaaaaaaaaaaaaaaa sangat excited nie (sambil tengok Maharaja Lawak, hihi)..nak taw kenape excited ? di samping bergelak guling2 lepas tengok Sepah perform, meow menulis pulak untuk entry terbaru hari nie..hehe..sebelum tu nak share2 ar yang performance Sepah paling best untuk minggu nie !!!! hahahaha... dowang buat kesah pasal bidan..mak meow yang ex bidan (waw ex taw, haha) ni pon terbahak2 gelak (teringat mase keje dulu ar kowt)..hahaha

oke2 berbalik kepade kesah asal meow taip post nie..tadi tu selingan jep.hehe..oke !!! memandangkan Raje nak pulang ke negeri kesayangannyer iaitu Johor, Raje nak beli tiket dulu...so pagi tadi Raje mempelawa meow gi seremban untuk beli tiket dulu sebab die ngn family maw balek malam..cop cop !!!! terase macam poyo giler ayat meow tadi..arghhhh tukar tukar !!!!

lepas solat jumaat kitowang gerak naek KTM jep ! haaa !!! da sampai tu Raje banje meow sundae cone !!!! weeeee !!!!!bile da sampai kat terminal 1 tu, tunggu bas punyer ar berjanggut (walopong mmg da ade janggut ! haha) dalam 40 mnit tunggu bas ke terminal 2 (gigih kan ???) haha..tapi tapi tapi sementare tunggu tu meow nak syorkan bek jalan kaki ke jep ke terminal 2 tu tapi rase malas jep..last2 naek Bus jugak..sangat dekat !!! kalo 40minit menunggu ditukarkan jalan kaki mesti ta sampai 40minit sampai terminal 2..haha..

sesampai jep terminal 2, penat memusing dalam tu cari kaunter tiket bas ! ta jumpe2 (aiiii pakai mandrem ke nak invisible2 plak, haha)..kami pon gihih bertanyer kepade aunty cleaner tu...

Raja : tumpang  lalu tanye, kaunter beli tiket bas kat ne ea ?
Aunty : da tukar ke terminal 1 sebab kat sini nak buat Mydin..
Raja : ....................................................
Meow : (bertuaaaaahhhhhhhhhhhh)




Sempat lagi !!! haha



video

hahaha ape yang kami cakap tu live oke !!!! sangat gigih !!!!
*meow agak batak tengok kete Vios tu...hihihihi 
*dengar guruh kene selawat taw !!! haha


setelah itu, tiket sudah dibeli dengan rasa bangganyer,,hihi.mari makan !!! lapooooooooooooooooooooo !!!!!!

video

haha pengakuan panassssss !!! hihihi
*agak over gelak !!! haha
*special hye to Mrs V !! hahaha

sementare tunggu kakak Raja dan kawannyer datang menjemput kami, sempat meng-USHAR dulu our favorite camera !!!! harus DSRL !!! nak NIKON !!! nak CANON !!!! abaaaahhhhhhhhhhh nak tu !!!!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaa !!! (ta dapat snap pic sebab terleka membedek camera !!!)

jadi !!!! moral of da story, plan yang ta dirancang pasti menyeronokkan !!! pergilah melancong !! (errrr tade kene mengene) sangat perfect !!!hahahahaahaha


*agak2 nak ke korang jogging macam tu kat town ? haha (town ar sangat) hihihi

6 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

hahahahahahhahahah
MAHARAJA LAWAK sungguh...
kelaka gilew
penat yew korang berJOGGING dlm town tu...
kui..kui
tece gelak sampai sakit2 perut..adoiyaaa
tapi terharu sebab dlm penat2 tu sempat juge say Hye Tece pada tece nie.....terharu sungguh..rasa nak nanges...waaaaaa

Meow Aizawa said...

hahaha haruslah ingat...sentiase ingat kat tece...kih5

Izyan Masri said...

AISEYH MANN.TAK SEMPAT TENGOK ML MINGGU NI T_T

Meow Aizawa said...

hahaha rugi ta dapat tngk..tape2 ulangan ade..kt utube komfem ade..Sepah best !! hehe

tashatusyut said...

haha...sengal korang....cian..kene jalan kaki...oooppss!! JOGING!! thanx to raje coz wt azzam BERLARI!!wa3...coz die rase die da GEMOK!!haha. agak2,turun bp kilo da??ha3.

Meow Aizawa said...

hahahahaha !!!!!!! betul2 ! da lme ta lari neyh !!! sgt gigih hri tu berlari WALOPON pkai selipar! haha..dlm 10kilo da trun..haha