Saturday, June 18, 2011

Bila Cakap About "Sorry.."

hermmm salam sume...kali nie meow nak wat entry pasal "sorry"..huhu..

entry ni maybe pendek jep..lebih kurang mohon maaf secara terbuka...kalo buat salah nie kadang2 ta sedar..ataupun ade yang langsung tanak sedar,,sebab tu sampai sekarang buat perkara yang sama...perkara yang bakal mencetuskan kemarahan di hati orang laen..tapi kan, adakah kite sedar kemarahan itu sedang timbul dalam hati orang laen ? pasti tidak...kalo yer, mungkin kite akan buat tataw dan assume yg orang tu boleh terima as a joke..dan takan terpacul daripada mulut untuk cakap "sorry aku agak lancang, or opsss sorry aku laser td"..boleh ke ???

ade yang boleh dan ade yang tak boleh..yang boleh tu meow nak cakap congrats sangat sebab anda berani mengaku kesalahan anda n tidak berat untuk memohon maaf.. ye ar...mane senang nak mengaku salah..tambah2 hal yang kite anggap simple tapi pada orang laen ? MAKAN DALAM owhh...so, pade yang tidak tu, eermmmm nak tunggu sampai ade yang melaser kat anda ke ?? kalo tunggu sampai saat tu, mungkin akan memalukan anda sendiri...*moral : perbaharui lesen anda*

jadi, kat sini meow nak membuat permohonan maaf kepade semua yang pernah meow sakiti tidak kira daripada aspek penulisan meow ataupun secara face to face kepade anda....meow jugak mengesyorkan kepade sape2 yang tidak berpuas hati dengan meow, jangan segan2 untuk maklumkan kepade meow n kite bincang baek2...*zam_fadzil@ymail.com*

entry meow kali nie bukan ditujukan kepade sape2..ini cuma peringatan untuk meow dan sape2 yang membaca...have a nice weekend !!!



*agak2 berapa kali anda melaser hari ni ???*

1 komen pembaca awesome:

razy ajie said...

ish3....xpe meOw...
lesen kne perbaharui tahun dpn lah...skrg P lagi...haha