Sunday, June 5, 2011

Bloggers Terbaek !

salam sume !! hehe kemarok da nie nak menconteng blog nie..hehe...haaaa ni ade topic baru nie ! mengapakah meow menggunakan title seperti yang kt atas tu?? neyh yang meow nak cite neyh (sambil betul2 suar,err motipp???) hahaha..

hah ! korang nak taw ! sejak due menjak nie ade jep isu panas pasal bloggers.ade yang berani wat statement berani mati n ade yang menghentam bloggers.cettttttttt ! ye ar kan menulis blog nie universal..di samping menulis ape yang kite rase personally, blogger jugak menulis tentang perkembangan sekeliling..so nak kate ape ?? tu ar tujuan blog nie di buat !.hihi

jadi meow nak ulas ckit la ape yang jadi sejak2 ni kepade dunia bloggers..maybe ade yang da taw n ade yang baru nak taw..

Kesah satu :
Pengakuan remaja perempuan yang bangga HILANG DARA..
~~ eshhh ! cite ni da kuar paper da tadi.. meow sendiri da tengok penulisan BERANI MATI si Adinda Evans ni kat blog dulu..tapi Adinda Evans ni da delete sebab da kecoh..apabila meow meninjau2 blog rakan2 yang laen (paparazi seketika, haha) ramai jugak yang memperkatakan pasal isu nie..waaaa !! popular ko dik ! agak sedeyh sebab budak tu baru 14 tahun (ko ade ??)..so meow tanak ulas panjang2..pandai2 ar korang pike sendiri oke ??


Tatapan anda..sungguh bangga (tangan kat dada, mate pandang atas)
*bile bace "bia org nak pandang hina kat kita. asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thank you :)", meow terkesima seketika..aloooo !! kalo da macam tu ade ke lagi MARUAH ??
*piker2 kan la ea..selamat beramal..


Kesah dua :
Gambit Saifullah hentam bloggers
~~ ha nie artis kite nie..ade ke yang taw ape kes sebenar isu ni timbul ?? act, meow tanak amek port sangat pasal hal die nie..tapi paparazi punye paparazi, dapat ar bukti (thx to all my references !) meow pn da bace jugak ape luahan hati Gambit kepada bloggers kat twitter. waaa menanah seyh...tapi janji tade problem ngan meow, so its oke..kan kan kan ??? tetapi disebabkan meow pon salah sorang blogger kat Malaysia nie.so harus tulis !! hihi..mungkin ade salah paham kan (memang pon).meow taleyh cite banyak2 nanti tuduhan terus berlaku..yang penting kite kene cari penyelesaian yang baek (waahhhhh aku) haha..so nak taw ? click la !

 "special thx to blog cik epal kite ni, hehe"


jadi anda sume, apa cita ?? haha jangan cita papa, baca cita sudayh (pastikan cita dalam blog nie taw) haha..so, oleh sebab dua kesah nie berkait rapat dengan dunia blogger nie, memang haruslah hampir setiap blog ade kesah2 nie..hihi..ariossss !!!

*agak2 korang berani ke wat hal macam nie ?? haha






2 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

waaaa meow..byk nye ko dapat citer hots...weee tak sanggup nak bace ..

entahlah kan...
zaman teknologi skang nie..
no komen lah

Meow Aizawa said...

haha..haruslah dapat..tengah hangat dipasaran neyh..hihi..

tu ar, seriau budak2 zaman skang (bajet da tua) hihiii