Thursday, June 16, 2011

Mamat Gudi Bertunang Sudah ! Weee ~~

salam readers ! hehe pe kabo sume ? lame betul tak menghapdate blog nie..hehe..cuti sekolah da habes so kembali semangat untuk ber-study !! konon jep ar ! hehe..oke2 mesti na taw kenape meow letak title macam tu..haaaa Mamat Gudi tu haruslah abg meow ! da bertunang da yer..aiiiii da gatal ******* kate org2 tua..kih3..oke abg meow bertunang pada 28mei2011 yg lepas kat Perak..so sebab tu ar meow balek kampong !! hihi

family meow bertanggak kat umah makcik meow kat Seri Iskandar (wahhh da de projek baru ea,bagus2 nanti lame2 membangun ar Seri Iskandar tu) tade ar budak2 IPT sopink kt kedai Rahmat tu jep ! hihi..tido kat kat sane malam jumaat tu n sabtu baru gi antar rombongan..sempat lepas rindu tengok UTP..huwaaaa..

oke ! lokasi rumah pihak perempuan di Bercham..taw ? alaa dlm 3km dari Lost World of Tambun..hihi..dekat kn ? owhh kalo nak taw, rumah family meow dalam 2 km dari umah pihak perempuan. kira dekat jugak ar.hihi..rumah tu pon abg meow yang duk sebab keje..

rombongan dalam 5 buah kete..meow naek ngn abg, abah , mak..

malas nak cite panjang2 jum layan pic !!


hantaran daripada pihak lelaki *credit to my eldest sis*


wakil pihak lelaki (my bapak sedare) n wakil pihak perempuan (ayahnye)


hantaran daripada pihak perempuan


mak ta sabar nak sarungkan cincin...hihi


ni dia..bakal kakak iparku..inshaAllah.. =)



selesaiii..hihiihi



snapping ~~

senyum sokmo (from the left : my father, sister in-law wannabe, my mother and mamat gudi which is my brother =)


yong ngn kak yana..*kak yana bile plak ??* hihi


doa2 sampai ke jinjang pelamin..aminn =)



bakal menantu..hihi


haaa oke la sume..itulah antara yang meow dapat kongsikan..moga2 ade jodoh sampai ke jinjang pelamin oke !! bile da setel n menternak lemak di sana, pulang lah kami sume..tapi !!!! sempat singgah mcd. mcd kt Tambun..eyhhh bukan meow makan..haruslah abg meow sebab sonok sangat bertunang sampai tak makan..

dapat pulak hari tu can glasses mcd wane ijau lime tu !!! yesssss !!!! terus order !!!!! yahoooo !!!!


haha drive thru sajooooo...nampak tu ! *TODAY LIME* wee ~~

sesudah tu balek ke Seri Iskandar n siap2 untuk kenduri malam tu...best sangat...thx sangat kepade member lame meow yang sanggup datang malam kenduri tu..sayang anda !!! kahhhh333..ye ar kowang kan rindu aku nanti aku ta balek..hihi..thx too didi, enoy, are, emy, fareq n haruslah mr aboy aka zuhairi !!!


*agak2 bile ar meow pulak yang bertunang..ramai da tanyer da nie...hihi




2 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

heheheeheh congrate la meo ye coz bakal dapat kakak ipar....
soalan yg sama Te-Yan nak tany nie..meow biakah lagie....hehhhe 6 tahn lagi kan...
Te-Yan ingt kata-kata meow tu tau..so Te-Yan akan tunggu 6 thn lgi heheheh nak tengok my meow nie bertunang...

Meow Aizawa said...

hahahahaha...inshaAllah kalo de jodoh n umor pnjg...doa2 kn le yer...hihii..malu plak teman..hihi