Wednesday, June 1, 2011

Mari Belajar Sejarah !!

salam..hehe...sory ea sebab ade 2 entry lak dalam satu hari nie...hehe..kalo meow da cite pasal aktiviti meow hari ni iaitu meronggeng ke Alamanda, meow nak story pasal aktiviti meow sebelom meronggeng ke Alam..haha..

laen ta bukan iaitu Kelas Sejarah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe ye ar kan minggu ni de class tambahan..hari nie jadual Sejarah 1 dan Sejarah 2..hehe..meow da sampai pagi2 lagi untuk siapkan power point untuk presentation Sejarah 1..tapi sebelum tu, mari kite tengok ape yang terjadi dalam class Sejarah 2..mari2 !!!

video

ni waktu dalam class Sejarah 2..cikgu Wan yang ajar...haha
*Nik, motif kaw pandang aku ala2 miss universe pehal ?? haha
tengah2 belajar nie, terkeluar plak ayat "Boleh tuju lagu???" hahaha


sesudah itu, mari jenguk2 ape yang berlaku dalam class Sejarah 1 plak oleh cikgu Mardiyah..haha

video

hahaha jadi ler...
*husain, wah2 i u i u ea ko ngan jeba..hahahaha


namun begitu, amat dikesali kerana kualiti video amat rendah kerana tuannyer juge rendah,,hahaha !! tade ar, sebab record pakai hp jep..murah lak tu..laen la iphone ke blackberraK ke..opss* hahaha !!!


*agak2 cam ne suasane belajar class korang ea ???

2 komen pembaca awesome:

fArAh07 said...

sejrah
-.-'
xbest gileee

Meow Aizawa said...

hahaha..
best jugak sejarah..heehehe