Thursday, June 2, 2011

Mengatur Prank ! hihi

salam sume ! pada hari yang baru nie meow nak kongsi la satu PERKARA nie..hehe..nak taw ape ???? yaaa !! pastinyer Prank untuk DAK BUN dan MARI-MAR..kah3...sebelum tu meow nak kasi taw yang prank ni bakal  dilaksanakan dalam masa 30 minit lagi.hehe

hah ! betul tu ! maknenyer prank nie masih belum lagi terlaksana..name lagi mengatur prank kan ??so tengah diatur la ni.. haha..oleh sebab meow abes class awal hari nie, sempat la ngan kawan2 yang laen mengatur rancagan untuk si Raja dan Mar..

tapi kan, kenape ea nak atur untuk diorang ?? haaaaaaaaa ni yang nak story ni..tak laen da ta bukan iaitu untuk menyambut hari kewujudan mereka kat bumi nie !..atau lebih manis dan sopan iaitu sambutan hari jadi mereka..besday Mar minggu lepas dan Raja hari ni..jadi kami sepakat nak samekan terus hari nie..ni tengah penat tunggu Raja abes class.haha,,nak taw detail ??

        Sasaran : Raja Muhamad Hanafi & Mardhiati
        Masa : 30 minit daripada entry ni di post
        Lokasi : Taman Awam berhadapan SMK Seri Sepang
        Barang2 Sampingan : Cikedis2, Jajan2, Belon, Cupcakes etc..hehe
        Prank : Penat berlakon untuk yakinkan dowang suh datang taman awam dengan alasan MAKAN ROJAK..lepas      
                    makan kite simbah airrrr !!!!!

hehe itu lah antaranyer..dan pastinyer meow akan hupdateadekah kejayaan ataw kedinginan yang diperoleh daripada prank yang bakal kami laksanakan nie..tungguuuuuuuuuuuuu


Teringin nak buat hal macam nie !!!! hahahaha




             *agak2 korang suke prank yang macam mane ea ?????

2 komen pembaca awesome:

fArAh07 said...

gile laaaaaaaaaaaaaaa...

Meow Aizawa said...

hehehehehe...tu baru gempak..kan...hehe