Tuesday, July 12, 2011

Tomorrow Will Be Tomorrow (R&D)

arghhh !!! salam readers ! today im going to tell about whats going happend tomorrow at my beloved school..oke sudah2 (saje perli kumpulan nik) hihi....oke seperti yang meow kasi taw sebelum nie, esok rabu hari untuk form 6 skola meow buat presentation R&D kitowang..waaahhhh sereemmm !!!

hari nie rasenye belajar pon tak je..ye ar kan sume sebuk nak key in data n power point..uishhhhh tapi kami cool sajaaaaa....kalo de pape yang salah pon, maseh tersenyum..kih3 (prinsip cikgu jun)..oke2, hari nie masuk kali ke 4 meow update power point n laporan..sampai teacher Puvana cakap kalo ade kali kelime kene charge 2 hengget !!! huwaaaaa..harus lah kalo setiap mase muke meow je datang cakap nak update...kah3 !!! *sayang teacher* kih4....

yg penting esok present n lepassssss...ptg tadi gi fotostat laporan ngn alea..akhernye !!!! kajian selama setahun ni dapat aku pegang setelah dibukukan !! huishhhh berharge rasenye..oke2 maw tgk ?



ha inilah laporan kajian tindakan kumpulan meow..alhamdulillah siap jugak akhernye..hope dapat jadi rujukan bila da masuk U nanti *inshaAllah* oke jum tido !! wee ~~


*agak2 menggigil tak meow esok ??? huwaaaaaaaaaaaaa

3 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

Congratulation Acu...
Seronok kan bila tengok kajian setahun dapat disiapkan dengan jayanya.
Mudah-mudahan ini akan jadi panduan dalam menghasilkan laporan tesis di universiti.

Wish u all da best....

Meow Aizawa said...

hehheheh thx ! terharu rasenye..huwaaa

Te-Yan said...

Mesti terharu sebab usaha yang berbaloi. Yakin boleh. Buat terbaik untuk STPM dan buktikan bahawa anda juga boleh......