Thursday, July 21, 2011

Kingston Town UB40 - The Cool One

salam readers ! mari berkongsi kenangan anda dengan meow ! meow nak perkenalkan lagu nie kat korang sume *walopon mungkin ade yang da hafal lagu nie,errrr menunjukkan meow amat tertinggal* haha..korang taw lagu Kingston Town by UB40 ? haaa kalo tataw ni nak cite nie..haha.

kalo korang jenis duduk dalam bangunan mewah2 yang layan urban2 or latest2 punye lagu, terpulang ar pade korang nak dengar ke ta..tapi meow nie RETRO cikit..haha. sinar fm fans katekan. so sape2 yang suke ngn retro2 nie *give me five!!*..tapi kan, lagu dulu2 bukan je sedap tapi maksud die perghh !! mendalam doe ! meow suke lagu ni sejak meow dengar waktu pagi sebelum pegi sekolah..syahdu sangat..melodi n lirik yang amat simple..simple itu smart right ? hihi..oke jum dengar ! *pausekan dulu instrument akak melly n abg amee kt bawah tu k!*


video

banyak lagu2 retro omputeh nie memang meow suke..sebab melodi lame ni laen ar..kalo dengar tu mendayu2 jep dalam hati..uishhhhhh !!!!

kalo sape pakai berukband yang lombab2 macam siput sedut panjat dinding tu, try ar kt utube plak..mne taw laju..kan ?? hehe


*agak2 kemane la ahli2 kumpulan nie.hahaha



0 komen pembaca awesome: