Thursday, July 21, 2011

Adding Frens Must Have a Convincing Reasons..

halo readers ! hari nie meow cuti n cuti2 Malaysia nie meow nak post satu benda..meow nasehatkan kalo korang nak add orang kat fesbukk lepas nie, pastikan sediakan sebab yang kukuh taw kenape korang add die..*erkk*...kalo ta, jadi ar macam meow nie ! hahaha..meow add then dapat mesej private drpd insan sorang nie..

*meow nak tekankan kat sini yang meow add secara rawak ! tiada agenda !* saje add orang ta kenal. tade ar asek2 muke ko, status ko, luahan perasaan ko, ketidakpuasan hati ko n macam lagi ko ! hahaha

*name : terpakse ditukar
*link : terpakse ditukar
*sebab : nanti ade yg gatal cari die..haha


  • A few seconds ago
    !@#$%^&
    • hye. and who r u...???

  • A few seconds ago
    Az De
    • olaa..
    • saje add
  • A few seconds ago
    ~!@#$%^&
    • motif nk add...??   (perghhh baru aku taw kene de motif)

  • A few seconds ago
    Az De
    • kne de motif 
      ni fesbukk community 
  • A few seconds ago
    ~!@#$%^&
    • yor ler... fb community? jawapan less convincing. try harder.

  • A few seconds ago
    Az De
    • this thing should be easy..its up to you ..have a nice day ~~
  • A few seconds ago
    ~!@#$%^&
    • of course its easy n it is up to me, but u approached me first, henceforth it is up to my will. ;)

  • A few seconds ago
    Az De
    • lantak ko






kalo nak taw, meow da ta aktif nak approve orang n add orang..tu ha berjela yg waiting approval kt fb meow..tapi kalo da lame ta add tu teringin jugak nak add kan ? so meow maen add jep sape yang meow nampak tadi..tade ar meow tengok profile ko anak datok ke, anak menteri ke, anak penoreh ke *ko hengat aku kesah itu sume ??* meow maen harung jep add..tup2 selepek kene macam nie..hahahaha lawak2..dunia ohh duniaa !! hahaa 

so sebab kes ni menambahkan semangat jitu meow supaya STOP ADDING FRIENDS ! geli aku nak add kalo gini..haha..tapi tape mungkin SI DIA  ade reason tersendiri kan ? so i respect ur will !!
oke chawwww !!


*agak2 die tergugat kowt ngan relationship meow..hahaha*

1 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

Dunia Social networking macam nie lah....kena lebeh berhati2..takut ada yg ambil kesempatan.