Thursday, September 15, 2011

Thx Nuffnang for the Gift !

salam sume..pada hari yang meow rase happy nie, bertubi2 berita happy ! inshaAllah keseronokan yang Allah kasi kat meow sekarang ni bukanlah satu permulaan bagi keburukan dalam perjalanan hidup meow..amin2

oke meow dengan rase jiwa lapang dan leganya beron9 hari nie..sejak exam nie, nak on9 pon ala qadar, bukak email jauh sekali..haha..so serajin2nye meow buka email dan meow dapat email daripada encik nuffang tersayang..

huishhh terime kaseh encik nuffnang & TGV cinema sebab sudi kasi meow 4 free passes for any movie ! hihi.. terime kaseh banyak2..nanti meow tuntut taw kat opis kowang..haha..nantikan ! haha.. bile da ade ni mule terpiker2 movie ape yang best yerk ! ahaha

lepas tu, meow pon agak lame ta buka acc nuffang meow..rajen2 ar meow gi kat bahagian earnings, huishhhh sekali BE meow banyak la pulak..tade ar banyak mane pon..meow tahu korang punye BE lagi banyak..hihi..tapi kasi ar kat meow nak jakun jakun sekejap..hihi

terime kaseh encik nuffnang dan TGV cinema ! nanti kasi lagi taw ! mungkin rezeki bulan september kowt ! hihi..tapi ade ape dengan bulan september ? haha jeng3 rahsie ! harap2 bulan september kali nie membawa meow ke arah kebaikan, keseronokan. kesempurnaan dan kebahagiaan dengan orang ters*yang..hihihihihihi

tom tom bak !! oke chawww yer !!! =)

*agak2 kasi surat personal kpd nuffnang n TGV cinema nak wish thx relevan lagi ta ?? haha



1 komen pembaca awesome:

cikk messy ^^, said...

huntung lahhhh =.= satu tiket utk aku ! ^^