Friday, September 9, 2011

Susah Nak Lupekan Orang..

salam readers..halo sume..mood raye lagi ke ? ermm bagus2..beraye ar ea..sekali ade peluang, teruskan..sebab, kite tataw adekah kite sempat untuk bertemu dengan bulan syawal yang akan datang..

meow menulis cerita kali nie dalam keadaan yang amat ta tahu arah tujuan..nak study ? hentikan, hari ni jumaat so nak rileks je..esok baru buka buku.

sebenarnye meow ta suke nak luahkan pape yang jiwang2 nie dalam blog sebab heyyyyy geli geliman nak kasi orang bace walopon niat meow kalo lepaskan kat blog ni at least lega sikit..

korang taw, da lame jiwa ni ta berbunge2..lame sangat..so bile da sekali datang, da macam amatur sgt...mule ar pangai budak2 datang macam mula2 nak berjiwang2 dulu..mengade2 ar..sweet2 ar..eshh geli pulak kalo dikenangkan..tapi kowang nak ke nafikan kat sekecil2 hati kowang tu kononnye perasaan jiwang n geli2 tu tade ? kalo tade tu baek dok ngan aliens je ar k..setiap manusia kalo keras macam mane pon, ade jugak benda yang akan melembutkan die..eshh ape ar yang meow merepek nie..esh2

berbalik kepade tajuk meow kat atas tu.. meow nak tanye ar kat kowang kan, senang ke nak lupekan orang ?? maksud meow orang yang kite sayang or orang yang kite anggap penting ? ermm ade yang nak jawab ?

eyh tape ar kawan2..stop kat sini k.. tibe2 meow rase macam ade something yang suruh meow stop tulis blog nie..oke kawan2..dadaaaa salam !





4 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

teringat plak pada statemnet meow pasal perkara seumpama ini di salah satu post meow dulu..

tapi skang hati meow plak dah ada bunga dalam taman kan...so apa perasaan meow skang nie? mesty gumbira setiap masa...

Tak salah bila dalam hati ada taman, janji hargai seseorang yg memang disayangi.

cikk messy ^^, said...

mehh mehh . orang pakar nakk jawab . haha . first , stop stalk their profile . second , throw awayy all their stuff . third , stop give wayy to them to enter ur mind . kayy . fullstop :)

HARITH ISKANDAR said...

mm utk org yg aku sayang mmg susah utk aku lupekan,
mm utk org yang penting mmg susah juge utk aku lupekan,...
dan MMM untuk orang yang aku DENDAM lagi susah untuk aku LUPEkan dia. GERAM GERAM GERAM...

errr sebenarnyer...siape yang Meow rindukan ni?hehe jawab jgn tak jawab

muhammad sufi saadon said...

hahahaaa...gelak aku bc..
relekx deerr...
lelaki ke popuan ker..smua ader prsaan jiwang,mnja,marah...
normal r tu klw kita nk bermanja2 madu asmara...dan xkisah klw kita kaum adam nk luah kn pape kt blog..."cuma xnmpk macho r..nmpk cute jer"...bahahahahaaaaaaaaaaaaa....

back to topic..aku rs susah GILER tahap gaban!!!tpi bila dh dpt lupa kn some2 tu..ko akan tahu ae tu single...!!!sangat BEST....!!!paper pown pengalaman mengajar kita jd lg matang...hehee...(sufishinji.blogspot.com)