Wednesday, September 7, 2011

Kenali Mrs Ean Fareyan




salam readers..oke la ea.. mood tengah nak beraye lagi ni tapi terbatas sebab exam.tapi tapi tapi dan tapi meow curi curi jugak mase nak menulis blog nie..sian da lame terbiar..

oke ea anak2 sekalian, kali nie meow nak ber-story de mory pasal seorang lagi rakan meow..kali nie rakan meow mase kat perak dulu..die ni merangkap classmate meow, jiran satu taman perumahan meow, rakan bergusip, rakan belajar (erkkk taleyh blah) dan blah blah blah..haha

oke nak dimulekan cite kan, meow kenal ean nie mase form4 da..sebab mase form4 die pindah masuk sekolah meow n sekelas ngan meow..pertame kali tengok memang wat derk je..lantak ar ko..hahaha kejam gile time tu..haha

lame2 kenal oyeah satu otak gak ko ea..dapat lak die pon uniform yang same ngan meow iaitu Pengakap..lagi ar..ahaha..dan  die ni kire otai pengakap gak kat sekolah lame die..meow pon kire orang lame jugak dalam uniform pengakap kat sekolah mase tu..

kalo tengok si ean ni kan, kecik je budaknye..haha..kate org bole dikatok2 le..hihi.. tapi otai jugak budak nie..haha..kalo sembang ngan si ean ni kompem asek gelak je..tapi bukan kite yang gelak, die yang gelak..hahahahahaha..ate kalo die da gelak kite pon tumpang le gelak..hahaha..

family ean nie pulak memang jenis spoting..tambah2 ayah die..ayohhhhh rindu deyh nak bergusip ngan bapak ko ean..mentang2 skang da ade teman baru..hihihi..abg si ean ni pulak pon same..kalo ajak lepak memang bereh je ar..

bile meow pindah ke taman seri bandar tu baru ar meow tawu yang ean ni satu taman ngan meow..ala ta besar mane pon taman tu..ade 24 buah rumah je..dan rumah meow no 1..haha tuah sangat le rumah tu..eyh silap ! bukan rumah meow..tapi rumah encik faisal tuh..haha..

ayah meow sewa umah tu pon sebab menahan kekerasan kepale meow yang ta reti2 nak pindah sekolah time form4 tu..haha..sebab meow nak amek spm kat sekolah meow tu..lepas spm baru pindah..sepatutnye meow masuk smkbbst ni mase meow form4 lagi..last2 masuk gak smkbbst ni tpi form6..hahahaha

salu gak lepak ngan si ean nie..kalo meow ta pegi umah die, die yang datang umah meow..eyhh tapi duk luar oke bukan dok dalam..haha..gusip2 mane boleh dok dalam, panas ! haha..

tapi meow ingat lagi yang ean penah cakap kat meow yang budak yang paling die tanak tegur mase die baru pindah tu ialah meow..aiiiseyhhhhh ! tercincang di pelusok dada ! haha..ye ar..sebab muke meow kalo serius memang korang sume tade jiwe nak tegor..baek tegor siput tepi jalan tu.. mase tu meow cakap, eyh dalam kelas aku serius ea..meow pon pelik same ade meow serius sebab belajar ke hape.takan la meow ni fokus sangat sampai orang nak tegor pon takot..haha !

yang bestnye ean ni memang senang nak bawak berbincang..cool saje..meow kenal ean ni memang jenis yang hepi go laki* aje la (hepi go laki merujuk kepade "hepinye die" oke) lalalala...best kenangan same2 belajar addmaths (waloponnnnnnnnn) kenangan kat kem, gi lost world..macam2..haha

ean, ko banyak tolong aku, n aku minta maaf ar kalo aku ta tolong ko..hehe..tambah2 ko tolong pasal addmaths, maths mode, tolong aku handle budak2 kem, walopon banyak cabaran nak handle budak2 tu..haha..tapi still succsess ! haha

meow tulis pasal ean ni sebab hari nie 7 september hari jadi ean ! haha ! hepi besday too uuu ! hepi besday too youu ! haha ean ko da tua, tua daripade aku..aku menyusul sat lagi..jage diri baek2, blaja rajen2 kat U tu..kat sane pandai2 le jage diri jauh ngn family..aku sentiase doakan yang terbaek untuk membe2 aku..


entry khas untuk Nur Farehan Bt Musa



oke meow nak chawww ! yehaaaa !!

ps : thx ea pade rakan2 blogger yang wish all the best untuk meow trial nie..thx yaww !!! hihihi

*agak2 la kan, si ean ni ingat ke besday die hari ni..hahaha

1 komen pembaca awesome:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html