Thursday, September 22, 2011

Penang, please give me a breath..

salam readers..hari rabu (semalam) meow gerak ke Penang.. rancangan ni tibe2 je..
meow sampai airport Penang jam 10.15 pagi semalam dari KLIA jam 9.15 pagi tu..
best pulak jalan sorg2 nie..

yela, jalan sorg2 bole bercakap sorg2..
tambah2 kat tempat yg kire asing nie.. tade sape yang kenal meow..so meow bole cakap sorg2 even kat tepi jalan pon..huhu

5 hari meow kat sini, meow nak lupekan seketika ape yang jadi sebelum nie.. meow stay kat Hotel Royal sampai tengah hari ni..then check in pulak kat Vistana Hotel jam 2pm ni sampai ahad..

Penang, please Penang... please dont take my breath away..

*bercuti menenangkan minda...

3 komen pembaca awesome:

♕ Mr.IX ♂ said...

bercuti sorg2 jer ke...ishkk.....
dah tenang ker?

Te-Yan said...

Waaah lama nya meow bercuti..

Hmm tenangkan fikirannya.
Te-Yan tak tahu lah apa yg berlaku pada meow sejak dua menjak ni. Tapi bila baca post2 meow tu dah dapat agak mesty ada sesuatu yg mengganggu fikiran.

Walau apapun yang berlaku meow, Te-Yan cuma berikan meow satu nasihat.

Sentiasalah husnul khotimah dalam diri kerana satu hari nanti pasti ada sinar kebahagiaan yang bakal menanti.

Senyum selalu dan jaga diri baik-baik di sana..

cikk messy ^^, said...

kenape pegi penang ? jauh nau kau tenang kan fikiran .