Sunday, September 25, 2011

19 Hari Jadi..

salam readers..lame tak ketemu kan.. harap2 sume sehat belaka..
meow nak post simple aje..
meow amek title nie based on 1 telefilem kat astro dulu.. sape igt telefilem "100 Hari Jadi", Dira Abu Zahar yg berlakon.. sebenarnye tade kaitan pon..just suke dengan tajuk die je..hehe

Alhamdulillah, meow da berada di atas muka bumi selama 19 tahun.. yer, genap 19 tahun meow hidup.. macam2 da jadi..

sepanjang 19 tahun kehidupan meow nie, pelbagai perkara yang terjadi sama ada perkara yang baek atau pun perkara yang kureng baek.. bese ar kan kehidupan..

InshaAllah semua perkara yang terjadi kepada meow ni meow anggap sebagai pengalaman dan berharap itu ar bekalan bagi meow untuk mendewasakan diri.. same2 doa oke..

terime kaseh kepada kawan2 sume yang ingat hari jadi meow.. walaupon meow ta letak tarikh hari jadi kat fesbukk..so yang wish kpd meow ramai kawan2 lama meow.. ade jugak kawan2 baru meow kat sepang yang wish..thx yer..so k, lama lagi bagus daripada baru..huhu.. *no offend* thx oke =)

thx jgk yer kpd family meow yang celebrate malam tadi..huuhu

oke la, meow nak packing nie.. sat gi nak gerak ke sepang balik..dadaaaaa salam


1 komen pembaca awesome:

Te-Yan said...

what do you mean "lama lagi bagus dari yang baru"...?