Tuesday, September 25, 2012

Today, Iam going to 20 ^_^

salam semua.. lama tak bersua.. hehe
saje la nak kongsi kan.. setakat ni semua perkara berjalan lancar.. kelas okay, pensyarah okay, molek molek semuanya.. hehe

hari ni, 25 september 2012 genaplah umur meow menjadi 20 tahun.. maknanya, dah 20 tahun meow hadir di muka bumi Allah ini.. Alhamdullillah... pada umur 20 ini, meow banyak melalui fasa baharu dalam hidup.. sebagai contoh, kehidupan sebagai pelajar universiti.. hehe

meow habis class jam 4 petang tadi terus keluar dengan tasha dan nik ... orang nak belanja makan kan so ape lagi.. laju la meow nak pegi.. hehe
kami pegi ke seksyen 2 or 3 (hehe meow tak sure la) ade mcd kat situ.. ala sebelah dengan wisma mais tu.. hehe

apa2 pun, terima kasih ya Allah sebab beri meow kesempatan sehingga kini untuk menghirup udara di bumi ini.. terima kasih mak abah, adik beradik *alahai rindu plak kat family..hehe* dan kawan2 sume especialy nik dan tasha yang belanja meow makan burger samurai tu.. hehe

*tak lupa kepada semua yang wish besday kepada meow.. thxxx... ^_^



thx sebab sudi belanja dan hang out..hehe


ni dia, meow dah 20 tahun.. hehe









7 komen pembaca awesome:

Zila erzil said...

Wah3... Tahniah Meow.. dah jejak kan ke fasa seterusnya.. Smoga Menjadi insan yg hebat dunia & akhirat..

#pssttt.... jom terjah Blog ai plak# Mizzerzil...

Meow Aizawa said...

@Zila erzil

hehe thx zila erzil..
inshaAllah..doakan meow ye.. hehe

cik yuyu said...

opss hepy birthday.. :)

MawardiYunus said...

uih lama dh x makan McD

Harith Iskandar said...

20 ker..mude lg tu meow..ehe

man said...

tahniah..selamat hari jadi..sedap betul makan kfc

zifa nia said...

nice

http://curhatz.blogspot.com/