Wednesday, September 12, 2012

BEL492 Class Begin ^-^

salam semua.. sehat kan ?? okay dah habes MDS, so kelas pon dah bermula.. minggu ni minggu pertama meow masuk kelas. so far okay la sebab masih happy happy.. assingment pun takde lagi.. hehe

you know what ? meow jadi ketua kelas untuk kelas meow.. ahahaha lawak lawak.. meow kelas LG2211A iaitu kelas 1A.. roomate meow kelas laen laen.. haha....ahhh bosannya tunggu lect sampai.. penat ohhh mendaki bukit ni nak ke menara SAAS.. naseb baek la kelas meow kat SAAS ni seminggu sekali je..

selesai mendaki bukit, kena ke level 9 pulak.. cabaran cabaran.. tapi seronok dengan kawan2 sume.. hahaha
kalo kat bilik takde wifi .. kalo ade pon pinjam berukband roomate meow.. nanti la balik hujung minggu ni nak daftar berukband ! hahaha

okay dadaaaaaa

*BEL492 = PRESENTATION SKILLS class =)


okay byeeeeeee



4 komen pembaca awesome:

E'in said...

wah.. hari2 exercise laa nmpknye.. leh kurus meow mcm nie.. hehe

duniafana said...

bckground kamu ngan tulisan nampak sama...sungguh mudah saya baca n3 kamu

Hnahdy said...

study study

Harith Iskandar said...

kurus laaa lepas ni :)