Sunday, September 2, 2012

I'm Going to UiTM Shah Alam now ='(

salam semua.. ermmm sayu plak rasanya.. exam sudah, result dah dapat sudah, raya sudah, merdeka sudah.. so sudah tiba masa untuk melangkah ke alam universiti...

meow daftar di UiTM Shah Alam hari ini 2/9/2012 ... dan meow baru je lepas siap2 packing ... meow harap semuanya akan okay... doakan meow dengan kawan2 yang laen berjaya oke ! ramai kawan meow dapat masuk IPTA berbekalkan keputusan STPM.. tahniah !

meow nak ucapkan selamat maju jaya kepada :

ex-classmate form 4-5 meow di Perak

Didi = UNIMAS
Azhar = USM
Faiz = UMK
Mizi = UiTM Sabah
Alel = UNIMAS
Rizah = UMK
Odah = UMK
Aty = UiTM Puncak Perdana
Nana = UKM
Ean = UiTM Shah Alam


ex-classmate form 6 meow di Selangor

Raja = UNIMAS
Razy = UIAM
Mar = UiTM Penang
Edleen = UiTM Puncak Alam
Nik = UiTM Shah Alam
Tasha = UiTM Shah Alam
Atikah = USM
Rosa = UKM
Farhana = UMS
Fatin = UUM
Fatimah = UUM
Thipa = UUM
Elavarasi = UUM
Sherwina = UMS

tak lupa kepada kawan2 meow yang sambung belajar di IPTS :

Ainul = PTPL
Suliana = UNISEL
Alea = UNISEL
Munirah = UNISEL

okeh dah 3.31 pagi dah... nak tido dah... salam ...


banyak kan ? aduii bukan jauh pon.. hahaha



13 komen pembaca awesome:

Anasyg said...

tahniah azzam :) goodluck hadapi dunia universiti

E'in said...

bye bye meow.. hehe

Razil Tahir said...

aku pun kat uitm nie haa..
dok kolej mane?
fac ape?

cinta amerqastrina said...

welcome junior....
Uitm is the best.. semuanya lengkap... yuran pown murah sangat2.... u will be fun here =D


come visit me yeahhh

siti naqiah said...

meow~ tahniah ye..gud luck :D

Arham Md Ali said...

Standardla barang banyak macamtu meow, dekat ke jauh ke, kita kan nak ke tempat tinggal yang baru, mestila semua barang keperluan kene bawak.

Harith Iskandar said...

selamat study meow...jgn nakal2 kat uitm s.alam tu tau ehehe :)
kalau nk ajak mkn mlm2 tu kot2 sy free sy on jer...

Meow Aizawa said...

@Anasyg

hehe terima kasih anas.. hihi

Meow Aizawa said...

@E'in

bye bye..hihi
jenguk2 la blog meow.. inshaAllah tak busy meow update... hehe

Meow Aizawa said...

@Razil Tahir

oyeke.. hehe
meow kolej perindu..
fac akademi pengajian bahasa =)

Meow Aizawa said...

@cinta amerqastrina

hehe..terima kasehh...

Meow Aizawa said...

@siti naqiah
hehe terima kaseh siti naqiah =)

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe..thx abg harith.. inshaAllah tak nakal.. kih kih kih..
waww abg harith nak belanja ke nanti ? bole bole bole.. hihi