Wednesday, October 10, 2012

My Topic is about Ferret ^_^

salam semua.. lamanya tak update.. sedar tak sedar dah sebulan lebih meow kat UiTM ni... assignment dah dapat, ada yang dah hantar dan ada yang belum mula buat lagi.. hehehe

okay untuk class BEL492, kami kena cari satu topik untuk dibentangkan.. okay BEL 492 ni ialah class presentation skills. dah dua minggu meow cari topic yang sesuai tapi asyik kena reject je.. so hari ni naseb menyebelahi meow sebab ada 4 topic yang meow senaraikan ada 1 topic yang di-approved..hehe

meow senaraikan topic iaitu berkenaan schizophrenia, phobias, sleep walking dan ferret... hahaha
nampaknya lect meow tak berkenan dengan disease ni.. so dia luluskan topic ferret.. nak taw sebab ape ? sebab dia pon tataw apa itu ferret.. hehehe

she said " what is ferret ? a symptoms too ?"
I said " no madam, this is an animal".. hehehe
she said " oh okay, you should take this topic because i don't know what it is"
I said " okay, thank you madam." hehe

so, it is hard because we need to find one topic that she never know before..luckly, she does not know about ferret.. hahaha

but guys, do you know what is ferret ??? hehe
okay guys, this is ferret which is one of my favorite pets.. hehe
cute cute and cute.. hehe
more picture ?? err ask Mr Google laahhh.. hehehe



6 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

meow....tukar jadi ferret le pulak... :p

man said...

comelnya kucing itu..hehehe

E'in said...

e'in pun baru tahu ade binatang yg bernama ferret.. haha

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hahaha...mcm pelik je kalo meow tukar ferret.. hihihi

Meow Aizawa said...

@man

hehe yeke kucing ? meow pon tataw ferret ni spesis kucing ke ape.. hehe

Meow Aizawa said...

@E'in

hehe kan.. lepas ni dh tahu ape tu ferret.. hehehe