Thursday, October 25, 2012

cuti 2 minggu nak buat apa ?

salam semua. mesti tengah sibuk menguruskan rumah untuk menyambut Hari Raya Aidiladha esok.. seronoknya esok raya.. bermakna esok akan ada lemang dan rendang.. haha itu yang paling ditunggu-tunggu... hahaha

meow skrang kat rumah dah.. mula cuti 19 okt sampai la 4 nov .. ehh lamanya ? Uni lain tak lama pun cuti kan ? hahaha
itu lah rahsia uitm dihatiku dan rahsia meow as a class representive... kah kah kah kah..

ramai yang cuti mula 24okt or 25okt. tapi last class meow jumaat lepas 19 okt.. tapi disebabkan kerja2 yang tak siap memaksa meow stay kolej sampai 23 okt.. sadis.. hihi... dua minggu cuti kena study okay sebab masuk je nanti dah midterm.. tatutttt

semalam pergi tengok wayang dengan razy. citer sinister.. okay so far, itulah movie yang seram bagi meow.. bagi meow ye. bagi orang laen tak tahu.. dan ini kali pertama meow tengok cite hantu kat wayang yang penontonnya ramai menjerit. seriously, dan meow pun menjerit sekali.. hahahaha *dah dorang jerit, meow jerit la jugakkkk..haha* cite2 hantu sebelum ni meow gelak pun ade.. tapi sinister, superb !!!

akhir kata, ONCE YOU SEE HIM, NOTHING CAN SAVE YOU.. haha



5 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

owh seram ke citer tu,patut la ramai yg ckp best citer tu.karang nk g tgk lah.mm sy pon dh de kt kg sebulan dah sbb cuti 2 bulan..hoho ;p so now pon br jerk potong daun palas kt blakang rumah tu.nk buat ketupat.raye karang dtg lah meow :)
Selamat Hari Raya Aidiladha :)

Hans said...

selamat hari raya aidiladha

Meow Aizawa said...

@Hans

hehe selamat hari raya juga ye ^_^

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe..seram taw.. taleh tgk sorang2 kna bwk teman.. haha ptut la senyap je cuti lama ye kat kg.. bestnye.. meow tak balik kg pon..

ala knp tak ajak awal2.. huhu.
selamat hari raya juga

E'in said...

untung aaaaa ngah cuti...