Monday, November 5, 2012

Program Bakti Siswa UiTM Shah Alam di Kg Parit Mahang Kuala Selangor ^_^

salam semua ... kali ni meow nak post tentang aktiviti yang meow sertai beberapa hari yang lepas ... program ni program anak angkat .. best gila.. meow tak pernah join program anak angkat sebelum ni.. so ini 1st time.. sangat seronok.. hehe

program ini selama  3 hari 2 malam di Kampung Parit Mahang, Kuala Selangor pada 2-4 november 2012... berbaloi sangat berbaloiiiii


kena pakai sepanjang program dijalankan..


inilah rumah keluarga angkat meow.. hehe


kawasan rumah penuh pokok buah-buahan tetapi tak masak lagi buah-buahnya... hehe


cantik kan ??? kat suatu tempat di kg ni..


yeayy meow memancing dapat ikan tilapia merah... seronokkkkk


family angkat meow.. malam ni abah kerja..


singgah di tempat kelip-kelip kampung kuantan (tak dapat pergi malam sebab hujan)


pemandangan atas Bukit Malawati.. cantik gila.. hehe


monyet-monyet manja dan kelaparan.. haha


terserempak dengan senior kami.. so enjoy sekali.. hehe


muahhh flying kiss untuk dinda... hahahahahaha


family adib ... meow panggil mama


family meow plak.. yummy yummy


1st time makan ale-ale... hehehe


bergambar sebelum gerak ke balai raya... sedih dahhh


bergambar masa majlis penyerahan semula anak angkat...


jadi, kalau ada program2 macam ni baik korang sertai.. tak rugi malah untung ade la... serius meow cakap... sangat seronok.. dapat berkenalan dengan budaya baru dan orang baru.. family angkat meow ni plak banjar dan jawa... pengalaman yang terbaik la yang meow dapat...


meow meow mengundur diri dulu... weee



4 komen pembaca awesome:

amranaiman said...

cntik kampungnya.. lama xjoin program kemasyarakatan :)

Harith Iskandar said...

hoho mmg best dpt famili angkat.xtekel anak dare sane ker Meow?ehehe
mm slalu gak g kuala tu, ramai gak kawan kat sane

Meow Aizawa said...

@amranaiman

hehe cantik kan.. kampung ni kawasan sawit dan getah.. sambil2 jalan kaki tu terjumpa view yg sangat cantik.. trus meow snap pic.. sgt cntik kawasan pokok getah tu.. hehe

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe best gila.. haha.. family angkat meow ade sorg anak prmpuan sebaya meow tapi dia takda masa prgram tu.. die kt upm degree.. rugi kan.. hihi

org2 kampung sini pon best.. ^_^