Sunday, November 11, 2012

Sedar atau Tidak, Damia dah Berumur 2 tahun ^_^

        


Salam semua.. sehat kan ? secara ringkasnya meow nak cite pasal seorang hamba Allah yang dianugerahkan  dengan cukup sifatnya, manis, cantik dan comel.. wah wah wah .. best kan intro macam ni ?? hahahahaha =P

pada 2 tahun yang lalu, lahirlah hamba ini di muka bumi ini.. family meow telah diamanahkan untuk mengasuhnya sepanjang waktu bekerja ibu dan bapanya.. chopp chopp ! macam serius sangat penulisan meow kali ni kan.. ahahaha gasak la.. ehehe

okay sambung, sejak berumur 3 bulan, family meow mengasuh hamba ini sehingga kini... sedar atau tidak, hamba ini daripada tak tahu merangkak, sekarang dah boleh berlari.. tak tahu senyum sekarang dah pandai ketawa.. itulah lumrah kehidupan.. hehe

pada 6 november 2012 genaplah umur hamba ini 2 tahun.. eshhh cepatnya.. nak tahu sape ? mestilah si Damia tu.. yang bushuk, yang masham, yang ngengada, yang manja dan yang seangkatan dengannya lahhh.. haha. jum tengok gambar-gambar Damia. meow susun ikut turutan..hehe




inilah dia masa umur 3 bulan kami asuh... rasa baru sekejap je rasa...


masa ni Mia dah umur setahun.. hehe.. pic ni masa meow baru balik sekolah.. hehe



tak ingat waktu apa sekarang ni.. hehe.. mia dah boleh berjalan masa ni..



masa ni mia nak pi convocation day papanya.. ehehe


ayu gila.. tergoda kan.. haha


tahu orang pegang kamera suke main cak cak.. ahaha


comel kan ?.. hihi



aucak ! antara memek muka yang mia suke buat kalo time bergambar.. ahaha



hihihi...sekarang troller ni pon dah tak muat mia nak duduk.. haha



ayunya budak ni.. masa ni bulan puasa tahun ni.. hehe


meow snap guna instagram.. latest pic..



terbaru.. inilah mia yang kami jaga dari dulu.. ^_^

selamat hari lahir mia.. muahhhh !!





3 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

selamat hari lahir juge.wah wahhh comei nyerrrr .nak jadi papa angkat boleh tak? :p

w a n i e said...

Comelnya Damia! Grrr hahah

Hnahdy said...

comel..tunggu besar plk lg comel