Monday, July 30, 2012

Meow dah botak, anda bila lagi ?? haha

salam readers ! hey hey jum botak.. hehe.. kenapa la ye tetibe cerita pasal botak ni..

nak bagitaw la kan..meow dah botak sekarang... so sepanjang bulan Ramadhan ni meow takan ade masalah nak pakai minyak rambut la, nak sikat rambut la (walhal tak pakai sikat pon) , nak setting rambut sebelum keluar la.. no more..

sekarang bebas.. tayah susah-susah nak keringkan rambut dah.. hehe... meow botak 25/7 hari tu.. tapi meow terlupa ar nak snap "new hair cut* meow on that day... so meow snap hari ni.. tapi dah panjang la.. pelik seketika *cepat seyh rambut meow panjang*

actually, meow takde la potong sampai licin kepala ni.. ade la rambut sikit2.. hehe
di samping meow melunaskan hasrat hati selama ini, meow juga tahu kempen "jom botak" tu..
ye la kempen sempena mereka2 yang kurang bernasib baek mengidap kanser tu..

so apa lagi, kini meow menyeru kalian semua..sokonglah kempen ini *perghhh gaya wakil rakyat sangat*
hahaha..

jum botak ! macam meow ! hihihi


ku rasa bebassss !!! haha


7 komen pembaca awesome:

Onitsuka_hana said...

lelaki kan kalau potong rambut, jap je panjang balik kan kan..

aku HaniAsyira said...

memang sungguh bebas lah..

Edy Fee said...

atghhh tidak.bukan tanak support. tp last time botak PLKN.tamau dah

Meow Aizawa said...

@Onitsuka_hana

haah cepat sangat,, same la dengan misai dan janggut.. hehehehehe

Meow Aizawa said...

@aku HaniAsyir

"ku ingin bebas" tema sepanjang meow botak ni.. hehhe

Meow Aizawa said...

@Edy Fee

haha..apa salahnya sekali lagi... kan kan kan ?? hehe
mari mari

Marou Apple Hijau said...

wah botak pon kacak la..