Saturday, July 14, 2012

Alhamdullillah, meow sambung degree di UiTM.. ^_^

salam semua.. syukur ke hadrat Ilahi, Allah swt sebab memakbulkan doa meow, keluarga, guru-guru, dan rakan2 meow semua... rase bersykur tak terhingga ! akhirnya, setelah bertungkus lumus sebelum ni, terjawab sudah dengan keputusan yang memuaskan hati meow..

kawan-kawan, meow berjaya melangkahkan kaki meow ni ke universiti.. alhamdulillah ! Allah sahaja tahu betapa gembiranya meow hari ini..

meow dapat menyambung pelajaran meow di peringkat ijazah di Universiti Teknologi Mara (UiTM) dengan kos Pengajian Bahasa Gunaan (Bahasa Melayu Untuk Komunikasi Profesional) syukur sangat.. akhirnya penat lelah meow selama ni berbaloi... berbaloi meow pi interview kos ni bulan april hari tu..berbaloi bertawaf dalam UiTM dengan gayanya..hehehe


meow sebelum gerak ke UiTM Shah Alam utk interview kos tu..akhirnye meow dapat kos tu..hehe


korang, terima kasih atas sokongan dan doa kalian sepanjang meow bertarung dengan STPM last year...
most important thing are, terima kasih ya Allah, mak dan abah meow, adik beradik meow, guru-guru meow, rakan seperjuangan meow dan blogger sekalian.. meow sayang korang sume la !!! hihihihi

ya Allah, tak taw nak cakap ape dah... tersenyum lebar je meow skang ni... dan, akhirnya, meow dapat dengar mak meow mengeluarkan perkataan "bangga mak"... aduhhhh sekian lama meow menunggu mak meow keluarkan kata-kata tu.. akhirnya meow berjaya buat family meow happy..


ni la result yang meow nantikan selama ini.. Alhamdulillah syukur ya Allah.. berbaloi meow jadi student Tingkatan Enam ! yeahhhh !

kawan2 jum sopink ! hihihihi ^_^
meow meow !!


27 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

owhh tahniah tahniah meow sbb dpt masuk uitm.. :)
xnak open table ke nnti? ehehe

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe thx abg harith
doa semua amat meow hargai.. hehe

jum la..hehehe

Anasyg said...

tahniah meow - tumpang gembira ^^,

E'in said...

tahniah dik.. belajar rajin2 ye.. :)

Meow Aizawa said...

@Anasyg

hehe thx anas...
goodluck utk anas jugak ^_^

Meow Aizawa said...

@E'in

heh thx jgk k.. inshaAllah meow belaja rerajin.. hehe

Kamal Lee said...

UiTM di hatiku. hewhew. selamat datang ke UiTM btw. Tahniah and gud luck. :))

Miss Nieyna said...

Tahniah dpt msuk uitm s.alam . .
gud luck 4 ur degree nanti ^_^

RioAzzaro said...

tahniah mieow mieow

Meow Aizawa said...

@Kamal Lee


yeah uitm dihatiku... hehehe
trime kaseh ye.... hehe

Meow Aizawa said...

@Miss Nieyna

hehe thx miss nina.. inshaAllah oke' =)

Meow Aizawa said...

@RioAzzaro

hehe..thx bro... meow meow.. kene belanje nti.. ahha

babycomel said...

thniah dpt sambung study ;)
proses pembelajaran tu takkan terhenti walau kat mana pun kita berada..
~baby follow sini ye

Meow Aizawa said...

@babycomel

hehe thx babycomel...
inshaAllah.. menuntut ilmu sehingga ke liang lahat.. hehe

oke rerajin dtg lagi k.. hehe

myzasuki said...

tahniah meow.
jumpe kat uitm nanti *wink*

Meow Aizawa said...

@myzasuki

hehe terima kasih.. oke inshaAllah..
kalo jumpe jerit la meow meow.. hehehe

Edy Fee said...

tahniah bro...hehe start la busy ye

! Arjunakirana ! said...

TAHNIAH : SEMOGA BELJAR SUNGGUH SUNGGUH BRO :) GOOD LUCK

Meow Aizawa said...

@Edy Fee

hehe..lepas ni busy la kot..tapi meow tetap jengah2 blogger.. takan busy sgt kan.. hehe

Meow Aizawa said...

@! Arjunakirana !

hehe.. terima kaseh arjunakirana.. inshaAllah lepas ni meow belajar rerajen.. hehe

k i k i o said...

Tahniah :)

Meow Aizawa said...

@k i k i o

hehe terima kaseh kikio.. hehe

Nadia Elena said...

apa soalan intebiu yg ditanya? cer share sikit..lalalala~

Meow Aizawa said...

@Nadia Elena

hehe..soalan biase je.. perkenalkan diri sume.. dalam dua bahasa.. bm ngn bi.. masaaakkk... hehe

Marou Apple Hijau said...

tahniah...
selamat datang ke uitm

unaismail said...

ada tak soalan tny psl kos bhsa tu? nak jwb apa?

Meow Aizawa said...

unaismail : menjawab kpd pertanyaan anda.. wah wah poyo lak tulis mcm tu.. hehe..

masa interview tu soalan2 adalah scr rawak. apa yg diorang nak tnya akn ditnya.. masa tu, meow tidak ditanya tentang bahasa or apa2 yang berkaitan bahasa. tp calon2 laen rata2 ditanyakan soalan tentang bahasa, jd bersedialah dgn soalan yg bakal ditanya. dan, kalau tak ditanya soalan tentang bahasa, diorang mungkin tnya tentang isu2 semasa. hehe

satu lagi, mereka sbrnya nak tgk kemampuan calon untuk berkomunikasi dengan baek di samping menggunakan bahasa dengan betul.. ^_^