Saturday, July 21, 2012

Salam Ramadhan - header baru sempena Ramadhan

salam bloggers.. sehat kan ? hehe
Alhamdulillah kita sempat juga bertemu dengan bulan Ramadhan ni sekali lagi.. harap2 ini bukanlah Ramadhan yg terakhir untuk kita kan, inshaAllah..

tup tup, dah puasa dan sebulan lagi nak raya.. yes ! bulan Syawal akan datang... teringat pulak 1st entry meow tahun lepas KLIK SINI OKE ... haha rase2 ade beza tak dengan gaya penulisan meow dalam entry kali ni ? hehe

seperti biasa, kalau ade peristiwa penting je mesti jari meow gatal nak buat header baru.. ikut tema la katekan.. tu pon kalau rajin ar.. selalunya tak pon.. haha.. oke header sempena bulan Ramadhan 2012 ni sangat simple.. sebab meow dah lupa ar nak pakai photoshop ni.. dah lama pencen edit mengedit ni.. haha

bedal la labuuuuuu


jadi la..meow buat express je ni.. ta nampak macam pro yang buat.. hihi



oke, meow nak MENGAMBIL KESEMPATAN ini untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam di seluruh dunia.. tak kira la bangsa apa anda semua, meow ucapkan selamat sejahtera.. harap2 bulan yang mulia ni dapat memperbaiki diri kita sendiri.. (baiki diri dulu baru sibuk baiki orang laen, haha)

yeay ta sabar nak terawih lagi.. selamat berpuasa kawan-kawan !

note : special thanks to all of you because spending your time reading my entries and make a wish for me ! meow meow ^_^

17 komen pembaca awesome:

Edy Fee said...

ni bukan puasa.dh raya ni.hihii
selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyfee

Meow Aizawa said...

@Edy Fee

hehe.. header mcam raya eh.. hehe
oke selamat menyambut bulan ramadhan jugak ye edy..

ekhlas dari meow dan meow seluruh alam.. haha

Nadia Elena said...

bulan depan letak header sempena hari raya pulak..mueheheheh..

salam ramadhan ! :D

cik yuyu said...

Salam ramadhan!! meriah sungguh..

Meow Aizawa said...

@Nadia Elena

hehe..pasti pasti.. nanti nak buat header sempena bulan syawal..

nti tgk la yg simple2 je..hehe

Meow Aizawa said...

@cik yuyu

salam ramadhan jugak cik yuyu !!

Kamal Lee said...

Tapi kan, hang punye header ni more to Aidilfitri bukan Ramadhan. *tak saba nak raye lettew. haha.
Btw, nice header. :)

aNiss :):) said...

amboi, semangatnyaa puasa sampai tukar header baru. btw, cantik header :D

pissstt : salam ramadhan yaa :DD

! Arjunakirana ! said...

CAntik Header... Salam Ramadhan juga,

#From Arjunakirana

k i k i o said...

Amboi header siap baju melayu cam raya je hehe.
btw, salam ramadhan azzam!:)

Meow Aizawa said...

@Kamal Lee

haha.. semangat nak raya ar sebenarnye.. hehe
biase je header ni.. dah lupa pakai phoroshop.. hehe

Meow Aizawa said...

@aNiss :):)

hehe semakin hari semakin semangat.. dah bosan duduk rumah so meow buat la pe yg best.. hehe

time kaseh ye.. salam ramadhan jugak =)

Meow Aizawa said...

@! Arjunakirana !

hehe thx arjunakirana.. selamat berpuasa jugak =)

Meow Aizawa said...

@k i k i o

haha semangat nak raya la katekan..
salam ramdhan jugak kikio ! haha

SaddLone said...

aaaa cm raya je..haaha
semangat kau dohh..

jap, aku tak tau nape i cant read tulisan kt blog ni..semua hitamm je..mybe xreload betul2 kt cni ke atau mmng cm2..??

Meow Aizawa said...

@SaddLone

ahaha semangat kan ??

eh tu sebab tak abes reload tu.. background die warna coklat muda.. hehehe

Fikri said...

Salam ramadhan. Pergh.. header ikut tema. Rajin3 :D