Wednesday, August 1, 2012

1st of ogos, besday abah dan anniversary my parents !

salam readers... puasa tak hari ni ? hey puasa la kan.. haha.. oke hari ni dah masuk bulan baru iaitu bulan ogos.. so meow tak lepaskan peluang nak post new entry pada salah satu tarikh penting dalam hidup meow..

hari ini, hari lahir abah yang ke 50.. yeahh my father 50 already laaa.. but still handsome dan smart ! no wonder la meow pon macam dia. LIKE FATHER LIKE SON RIGHT ???  hahaha... perasan sungguh..

hari ini juga, ulang tahun perkahwinan mak dan abah..  pandai pilih tarikh kahwen ye... so dua event on the same date !

walaupun abah meow ni nampak garang (well bekas askar kan) tapi hati die baek ohh.. biase la takan nak baek sentiasa.. kena ar ade garang sikit, bengis sikit.. haha... tu yang mak sayang tu *hihihihi

oh ya, walaupun my parents beza umur 10 tahun, hidup tetap sempurna dan bahagia.. abah meow 50 tahun manakala mak meow 60 tahun.. yeah thats right mak meow lagi berumur daripada abah meow...menarik kan ? korang adoo ??? haha

okay then, selamat hari lahir abah dan selamat ulang tahun perkahwinan mak abah yang ke ??? 27  !!! hehe

ok meow botak nak chawww salam !

13 komen pembaca awesome:

Edy Fee said...

wah tahniah2//
senang sama date,.skali celeb je.hehehe jimat

cinta amerqastrina said...

tahniahhh untuk parent awak.. semo ga berbahagia selalu.. heheheh..


salam ramadhan dan selamat berpuasa =)

come visit me if u have free time ^_^

Fikri said...

Hepy besday & anniversary abah.. may god bless you :D

Meow Aizawa said...

@Edy Fee

hehe terima kaseh edy.. tu la..bijak dorang ni.. haha

Meow Aizawa said...

@cinta amerqastrina

terima kaseh ye.. oke inshaAllah

selamat berpuasa jugak k =)

Meow Aizawa said...

@Fikri

hehe thx fikri.. abah pasti seronok.. hahaha

Marou Apple Hijau said...

uh selamat ulangtahun..

Onitsuka_hana said...

purple lagi :)

amir aizat said...

happy birthday and happy anniversary

pandan said...

follow sini,,hihihi

Meow Aizawa said...

@Onitsuka_hana

hehe tema thun lepas purple.. tahun ni grey..hehe

Meow Aizawa said...

@amir aizat

thx ye amir aizat !

Meow Aizawa said...

@pandan

hehe oke thx..sudi2 dtg lagi ye