Saturday, August 18, 2012

Wishing "Selamat Hari Raya Aidilfitri" to all Muslims

Assalammualaikum w.b.t semua..sedar tak sedar, selesai sudah ibadah kita di bulan mulia, bulan Ramadhan.. sedih rasanya Ramadhan 2012 dah meninggalkan kita.. berdoalah supaya kita diberikan kesempatan untuk bertemu dengan Ramadhan 2013..InshaAllah...

dengan ini, diri meow Muhammad Azzam Bin Ahmad Fadzil mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam.. tak kira siapa anda, marilah sama2 memeriahkan hari kemenangan ini..meow mohon maaf secara terbuka atas segala kesalahan meow, tak kira la dari bentuk penulisan meow atau percakapan meow..semuanye la.. hehe

sedih sedih.. sayu sayu rasa hati... tapi tidak lupa, selamat datang bulan Syawal... esok pertama Syawal, hari kemenangan buat seluruh umat Islam...

actually penat hari ni..so mood pon ala qadar..tapi percayalahhh esok semangat meow beraya akan berkobar-kobar ! *walaupon tak balik kampung*

ye kawan2 tahun ni dah masuk kali ketiga abah meow tak dapat cuti raya..kami balik kampung tapi balik lambat.. sangat kejam itu olanggg... hahahaha..takpe la kan... hihi..seperti biasa, selepas solat raya akan duduk depan lappy untuk layan fb, walopon fb akan senyap sunyi.. haha

*meow balik kampung 2nd raya nanti !!! hihi

chaww chaww cin cauuuu !!!



6 komen pembaca awesome:

Rafiq Naemah said...

oit3....style header...rambut baru kerrrr....huhu

Meow Aizawa said...

hei, itu pic raye tahun lepas la... hahaha..tahun ni tade rambut la.. haha

nabilah_2908 said...

Selamat Hari Raya... :) :)

man said...

selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Awie Omar said...

Salam Raya. Dari awieomar.blogspot datang mengadap. Baru follow sini. Terima kasih sudi follow blog saya. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la menyertainya :)

Aku Penghibur said...

selamat hari raya..wah bergaya