Monday, January 14, 2013

Selesai semester 1 and thanks Kolej Perindu !

salam semua.. sedar tak sedar dah berakhir episod meow di semester satu ni.. aduyaii... akhirnya cuti semester dah bermula.. belajar sudah, test sudah, final sudah.. kini bercuti pula..

hari ni pula hari terakhir meow di kolej perindu.. alamak, meow pasti akan rindukan kolej ni.. even sekejap je stay sini tapi banyak kenangannya taw ! tapi meow ade la buat permohonan untuk stay kolej sem depan . tataw la dapat ke tak..

banyak yang meow rasa sepanjang semester satu ni.. seronok, takut, geram, sedih, puas dan macam2 ar.. daripada belajar, kawan2 semua.. eshh seronok2.. ta sabar nak tunggu result final ni.. dan tak sabar nak masuk sem dua.. hihihihi

roomates meow semuanya awesome belaka ! sedih pulak nak berpisah.. sebab dah pasti takan dapat tinggal sama2 sem depan.. ermmmm aduyaiii...


hehe.. hang out as a roomates !


dari kiri : iqbal, anuar, alan, meow, hanif, abeyo, hazim dan faiq ...


so meow dah nak berkemas dah.. nak angkut semua barang balik rumah.. eshh pasti rindu dengan bilik P4305 ni nanti... miss u lahhh !


sape la yang akan menghuni bilik ni pulak kan lepas ni.. hahaha...
mesti rindu ngan budak2 ni semua. paling rindu diorang panggil meow abg long.. hehe.. lepas ni kalo rindu meow akan dengar lagu When You Say Nothing At All.. lagu ni kami nyanyi time karoks ramai2.. dan kami salo nyanyi dalam bilik jugak. oh pasti meow rindukan saat2 tu !

pasti rindu time nak pergi kelas, nak makan same2, borak2... best la time anuar ajar meow main gitar.. agak pro la jugak time tu.. tapi skang banyak dah lupa balik.

oke kawan2, jumpa lagi nanti.. all the best ! ^_^



8 komen pembaca awesome:

Edy Fee said...

Perghhhramainya roomate....ni bilik. .ke rumah.hehehe

Harith Iskandar said...

masing2 muke puas hati dpt jwb exam...ehehe

man said...

mst beh kan dok ramai2..hehehhe

Meow Aizawa said...

@Edy Fee

haha ramai kan..dah macam dduk satu rumah.. tapi awesome ! hehe

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe..puas tersangat la puas.. hehe

Meow Aizawa said...

@man

mula2 tak best..lama2 best.. hehe

محمد رازيق said...

wah seronok dah abis exam. anyway selamat bercuti bro.

Meow Aizawa said...

@محمد رازيق

yep.. thx ye..