Tuesday, January 1, 2013

Terima Kasih 2012 ! ^_^

salam semua.. sehat kan ? bagus2.. sekarang dah pun masuk tahun baru iaitu tahun 2013..
ayat yang selalu kita dengar setiap kali tahun baru ialah " cepatnya masa berlalu" kan kan ??? hahahaha
betul tu.. masa tak pernah tak berlalu.. asyik lalu je.. hahaha...

tahun 2012 ni meow anggap tahun yang menyeronokkan, gembira, walaupun memang ada yang sedih2 tu.. tapi nak buat macam mana kan.. harungkan aje !

tahun 2012 menjadi saksi meow mula ada pengalaman bekerja ! yeah keje kat KLIA tuh !! hihi


inilah tugas meow kalau dapat shift di CIC . .


ini pulak kalau shift di departure/arrival hall.. hehe


haha..masa ni rasa macam satu KLIA ni tempat bermain je dah.. hihihi


tahun 2012 juga tahun meow kehilangan seorang kawan dan meow anggap sebagai abang iaitu abang Shuqran. arwah meninggal dunia pada umur 27 tahun sebab masalah organ dalaman. kehilangan ni sangat memberikan kesan kepada meow. seriously ...


arwah di sebelah kanan meow.. dan sebelah kiri meow tu haziq mase di Youth Camp-in Petrosains di KLCC awal tahun 2011.

tahun 2012 tahun yang dianggap best sebab akhirnya perkahwinan yang dinanti-nanti dalam keluarga abah meow berlangsung juga iaitu perkahwinan pakcik meow.. hahaha..kawen jugak achik akhirnya.. hehe


siapa sangka kan.. semua ni ketentuan Allah.. 

tahun 2012 juga lah kami yang dah jadi ex-form6 SMKBBST buat reunion katenye.. ye la lepas exam kan sume dah berpecah.. hihii.. tempatnya di Sunway Lagoon ! yeahh !!


hehe biase la kami ni sape la yang tak suke bergambar kan.. haha


amik aura sebelum mandi


yang penting, patung jadian .. haha


rm10 tukar ke botol air ! haha

paling menggembirakan tahun 2012 ni apabila impian dan keinginan meow menjadi kenyataan apabila diterima masuk sebagai pelajar di Universiti Teknologi Mara Shah Alam. wahh ! inilah hadiah atas penat lelah meow di form6.. salah satu kenangan terindah bagi meow seumur hidup taw.. hehe


haha.. oleh sebab itu, meow kini bergelar pelajar di UiTM Shah Alam dihatiku.. hahaha


haha.. budak2 kelas meow...


comel2 belaka.. hehe


Akademi Pengajian Bahasa - inilah akademi meow.. hehe


cebisan kenangan semester 1.. ehehe


ermmm apa lagi eh ? meow rase cukup ini sahaja antara kisah2 meow sepanjang tahun 2012.. terima kasih 2012 kerana beri meow pengalaman macam ni.. meow tak rasa pengalaman macam ni pada tahun sebelumnya.. jadi bagus la kan.. hehe. 

dan buat pertama kali meow keluar pada malam tahun baru dan tengok bunga api,,, sebelum ni tengok kat tv je.. ahaha... naseb la ade yang sudi mengajak meow ke countdown tahun baru malam tadi.. tak jauh pon.. meow pegi kat Putrajaya je sebab dekat... hehe

tahun 2013 baru je bermula hari ni.. jadi, marilah berdoa agar tahun 2013 memberikan kita kehidupan yang lebih baik dan lebih berkat. meow pulak exam final mula jumaat ini 4hb sampai 12hb.. eshhh gementar bukan macam biasa taw.. haha.. doakan meow !

eh, meow lari dulu k.. jumpa lagi !! hahaha






1 komen pembaca awesome:

Hans said...

selamat tahun baru :-)