Saturday, October 22, 2011

STPM just around the corner..will be back 2 months later =)

salam sume..hari nie da 22 oktober 2011..dan bulan depan 21 november 2011 meow da start bertarung dengan STPM..so meow nak berehat daripada ber-blogging selama tempoh exam meow..

walaupon meow da jarang update lately nie, especially bulan september and october nie tapi meow tetap jengah2 blog bloggers laen..

so selama meow hilang sebentar nie, doa2 kan meow dapat jawab dengan tenang dan baek sekali..doa banyak2 sikit oke..hehe..dan meow doakan juga rakan-2 blog yang laen sentiasa berjaya walau ape pon yang korang buat oke !

dan tak lupe, bloggers yang calon STPM tu meow wish all the best oke ! eyhhh tak lupe adek-2 yang nak amek SPM 14 november 2011 ni pon goodluck ! haha

inshaAllah meow akan kembali pada 14 disember 2011 yg merupakan tarikh terakhir paper meow ! huhu
oke ! lets begin a new determination ! haha
mood : nak masuk USM @ UM !!!!! hahaha

doa anda akan mengiringi kejayaan meow..thx sangat-2..

akhir kata, meow2 meowwwwwwwwwww =) =)

13 komen pembaca awesome:

IQ = Iez Qis said...

gud luck for stpm!!!!

zikeryhassan said...

All the best!!

Meow Aizawa said...

@IQ = Iez Qis

thx yer =)

Meow Aizawa said...

@zikeryhassan

thx zikery =)

sabry oppa said...

same lah kte.. stpm jugak! hanya Allah jer yg tahu betape takut nye nk ambik exam stpm ni....

syasyajohan said...

good luck spm(:

Edy Fee said...

moga2 d[t amsuk...amin.....
hehe all the best stpm bro

nursyaza said...

semoga berjaya oke.^^

Onitsuka_hana said...

gud luck

Edy Fee said...

mmg sangat lama bercuti

Pinky Qariena ♥ said...

Gudluck babe <3

♕ Mr.IX ♂ said...

STPM rupanya...pasni jadi college/campus boy la......

Meow Aizawa said...

thx sume yg wish !!!!! hihi