Monday, October 10, 2011

kenapa nak pass MUET ?


salam readers..dalam mood exam macam ni tercari2 entry apekah yang menarik untuk meow conteng dalam blog nie..ermmm memandangkan esok da start exam MUET for second test, gigih la jari2 meow nak tulis pasal MUET..

those yang repeat MUET setelah kecewa dengan result anda yang lepas tu harap pass la yerk kali nie.. ade ke felling nak repeat kali ketiga ? ohhhhnonononooo tanok2..

so dengar lah nasihat budak yang dapat band 2 je nie (meow la tu) hihihi..harap2 ar kali ni lepas..band 3 pon jadi la..result yang lepas tu lagi 8 point nak dapat band 3..eshhhhhh

kalo pass MUET ni senang cikit..senang la nak minta course yang power2 time degree nanti..kalo band 2 je nak bawak ke mane kan..memang la dapat masuk U jugak tapi kalo course yang kite minat tu tibe2 nak MUET result at least band 3, tak ke berdarah telinga ko mak ngah ? haha

so, for MUET candidates, i wish u all da best for speaking test tomorrow n other papers on november..
chek chek chek chekidaouttttt !

goyangkan pinggul anda di blog meow sambil menekan iklan nuffnang meow ! meow meow ! hihi


*agak2 dapat bape la meow nanti yerkk..band 4 band 4 !!! hahaha..aminnnnnnnnnnnnnn

14 komen pembaca awesome:

aQim said...

rse neves gle..
nxt week my turn utk amek speaking test...

btw gdluck bro;p

Amirah Jafri said...

goodluck & all the best! ^^

cik jue tomey said...

ckp pasal muet ni...memg agak kelakar jgklah..bila ingat blik ms cik jue nk amik muet dulu.bukan main semangat lagi berlatih ngn bdk2 kelas..pling tk bleh blah memglah yg speaking tu.ms tu..yg evaluate 2 owg.sowg cina sowang india...adeh..apelah nasib..tp yg pling cik jue tak suka yang wat essei ngn yg dengar pastu jwb.dok dlm dewan,tk dengar sangat..tp yg pling best bila kuar result cik jue dpt 4.yess!!tk pyh repeat.cukuplah skli je amik.tk nak dh.hrp2 meaww2 dpt lg up ok!!!

Meow Aizawa said...

@aQim

hehe goodluck jugak oke !

Meow Aizawa said...

@Amirah Jafri

haha tenkiu2..

Meow Aizawa said...

@cik jue tomey

time speaking mmg klakar..kdang2 tengah exam speak tu bole tergelak..seb bek la dpt grop ngn classmate..kalo ngn calon luar, mau kene gelak balik..hihi

haa best la tayah repeat balik..untung2..hhu

Hafeesz Amran said...

semoga dpt yg terbaek

YOUsoF said...

Wish u all the bestttt! ;)



Blog ni dah lama ke berubah wajah ek? hehe

Meow Aizawa said...

@Hafeesz Amran

thx hafeesz

Meow Aizawa said...

@YOUsoF

thx yousof..huhu
eyh tuka wajah ke ?
ta pasal lak..haha

niazis said...

gud luck...insyaAllah band 4 dlm tgn ^^

Meow Aizawa said...

@niazis
amin2 !
band 4 la gayenye.hhee

awinfaizny91 said...

i've done wif my muet test..yeeepiii...tp speaking jelah...hope 4 miracle lah untuk band 6...wish u bez of luck!!! =)

Meow Aizawa said...

@awinfaizny91

hehe same2 la tggu 3 paper lg tu..hha